white as a sheet

2016/05/31

Zdravím vás, 
dneska proběhla naše školní charitativní, módní přehlídka, do které jsme se zapojily jako návrhářky. Bylo to plné zmatků a ikdyž jsme na přípravy měly necelé 3 hodiny, času nebylo nazbyt. Myslím, že se nám to povedlo, všechno vyšlo tak jak jsme chtěly. Bohužel jsem nic nenafotila, ale možná udělám nějaký post s věcma, které jsme šily a taky přidám nějaké fotky přímo z přehlídky a možná i nějaké tipy na stříhy nebo postřehy. 
Každopádně dneska vám ukazuju outfit, který jsme fotily v jeden z prvních teplých víkendů a jsem poprvé bez silonek, takže se koukněte na mé mrtvolně bílé nohy, které budou opálené až někdy na konci sprna (bohužel). Kromě toho se můj dnešní outfit zapojuje do soutěže na facebooku snowbitch, kde pro mě můžete hlasovat a to TADY
Kromě toho bych Vás ráda upozornila na kuponer, který nabízí různé slevové poukázky a kupóny. Můžete tam třeba najít právě i H&M, kde nabízejí dopravu zdarma nebo slevu na váš nákup. Často jsem se po kupónech takového typu sháněla, ale žádné nebyly aktivní. Můžu Vám říct, že tyhle opravdu fungují a aktivaci zvládne každý. 

Mějte se krásně, užívejte skvělého počasí.

tílko - H&M
sukně - Bench
batoh - MiPac
boty - Converse
 
 
 
 
 

8 komentářů

  1. Hezký pohodový outfit a krásné dlouhé vlasy
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny jednoduchý outfit ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky :) A super baťoh :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. love your style!

    Please visit my Blog!

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky :) A bezva nápad s přehlídkou :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  6. Hello,

    I am Edison, owner of the online store www.amandadress.com.au , where sale all kinds of fashion wedding dresss,special occasions dresses and so on. I frequently come across your site in google seraches,I love your website very much, the words or pictures on it can attract me deeply, of course, there are too many people visiting it.
    So I have an idea, whether I can be allowed to do a guest post, including the words, pictures and links of my website and products, but if you have a better idea,and your requests and thinkings about the coopeartion, you can say to me freely.

    You can reach me any time via email: lingyun.wang@auluola.com, I look forward to your messages!

    Warmest regards

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.