Rozhovor part 3

2012/11/14

Pomalu, ale jistě se s toho tady stává spíše deník. A to teda ne ! :D Dneska třetí a poslední část rozhovorů a to s Holly. Holly (Nikolka) je skvělá. Na pohled moc sympatická holka. Poslední dobou mě její blog baví víc a víc. Od té doby co má zradlovku jsou všechny její fotky naprosto podařené. Má to skvěle vymyšlené s knírkama u recenzí :))


 1)Jakou rubriku máš na svém blogu nejraději a proč ?:)
Asi fotogalerii. Jsem milovník fotek a v této rubrice mám převážně fotky, které fotím se svojí nejlepší kamarádkou, takže k nim mám velké citové pouto a váží se k nim pěkné vzpomínky :).
2) Jak se vidíš za 5 let v blogovém světě ?:)  
Za 5 let mi bude 23 a to už asi budu šedivět nervy, že už je mi přes 20. Opravdu se toho věku bojím :D. A celkově mě stáří děsí. Čímž nechci říct, že přes 20 let jsou pro mě lidi staří, ale už je to jen horší a horší. Řekla bych, že můj blog se neustále vyvíjí a je na dobré cestě. Pokud mi do toho nic neskočí a stále v něm budu mít takovou zálibu, myslím, že bych mohla být lepší, protože se toho za ty roky dost naučím :). Asi ne každý má rád blogerky nad 20 let, ale podle mě jsou ty slečny mnohem vyspělejší, inteligentnější a rozhodně mají promyšlenější, smysluplnější články, které se dobře čtou. 
3)Kdyby sis mohla vybrat jednu metropoli ohledně stylu, která by to byla ?:) Metropole ohledně stylu? Vůbec nevím, protože se mi nelíbí nic určitého.
4) Tvůj nejoblíbenější obchod ?:)Mohla bych jmenovat různé internetové obchody, ale kvůli vysokým cenám odtamtud nic nekupuji, takže budu víc při zemi a zvolím H&M.
5) Jak postupuje tvá karierá modelky ?:) Kariéru modelky ještě nemám :). Ale zrovna před pár dny jsem podepisovala smlouvu s jednou modelingovou agenturou v Praze. Snad se nějako chytnu, budou nabídky a bude líp:). Kéž bych modelingem nějakou kariéru udělala. Opravdu bych si to přála.

6) Čím by ses chtěla živit ?:) Mým snem je vystudovat žurnalistiku, takže bych se chtěla živit rozhodně tím. Líbilo by se mi dostat se do nějakého módního časopisu a psát pro něj. Teď mám velké sny, ale už vidím, jak nakonec skončím v těch nejhorších novinách.
7) Jak vníma tvůj blog okolí ?:) Jak se o něm dozvěděli ?:) 
Pokud je okolím myšlena moje rodina či přátelé, tajila jsem jim to a ještě tajím. Od začátku o něm věděly moje dvě kamarádky a sestřička. Když jsem viděla, že mi návštěvnost stoupá, články se čtou, lidé převážně pozitivně komentují, měla jsem z toho radost a tím pádem i potřebu se svěřit někomu dalšímu blízkému. Při možnosti spolupráce s jistými obchody jsem se musela pochlubit mamince. Myslím, že můj blog neviděla. Leda, že by ho na internetu hledala, protože já jí ho neukazovala. A nedávno jsem se svěřila i svému příteli. Bála jsem se mu to říct, protože ne každý blogování bere dobře. Ale nakonec to vzal v pohodě. I když nijak moc se o to nezajímá. Jak můj blog lidé z okolí vnímají je lepší otázka spíš pro ně. Já bych řekla, že na to pohlíží tak neutrálně. Sem tam se o tom s nimi bavím, ale nic přehnaného a navštěvují ho asi minimálně :).

8) Co podle tebe na tvém blogu chybí ?:)
Tuhle otázku bych ráda položila svým čtenářům. Zajímalo by mě, co by chtěli, aby můj blog obsahoval, takže pokud budou nějaké návrhy, sem s nimi :). Můj blog nezahrnuje wishlisty, randomy, kuchařské recepty, návody na líčení apod. Nevím, jestli je to dobře nebo špatně, ale já se v tomhle zrovna moc nevyžívám. Ale jde o názor každého člověka jednotlivě. Každému se líbí něco jiného :).
Děkuju Holly za příjemný rozhovor :)

4 komentáře

  1. Nikolečku priam milujem! je proste super!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky..hezký blog:) zvu tě k sobě na giveaway o výrobky Sephora http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. I like your pictures! Wish I could read your posts.

    www.MissBeauvale.com | new post | follow me

    OdpovědětVymazat
  4. Super rozhovor, je skvělá blogerka a stopro bude i modelka!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.