Rozhovory

2012/11/08

Přínášímě dva rozhovory se známýmá bloggerkama v Česku. Jde o Lucy  a Holly. Dneska si můžete přečíst rozhovor s Lucy. Obě dvě jsou moc sympatické, usměvavé holky, se kterými se příjemně psal rozhovor. Lucy je mladší a má skvělý smysl pro módu. Holly je bloggerka, která se nazajímá jen módou, ale taky o psaní různých recenzí a podobně. Myslela jsem, že oběma zadám ty stejné otázky, ale nakonec jsem se rozhodla je alespoň trochu změnit. 

1) Co máš na svém blogu nejraději a proč ? :) 
Své čtenáře, díky nim vím, že nepíšu jen sama pro sebe. Těší mě, když mi někdo blog chválí a když vím, že někoho baví. Dělá mi to fakt radost a pak na něj ještě radši píšu. :) Takže všem moc děkuji!

2) Co je tvým absolutným must have na zimu ? :) 
Určitě tmavě modrá parka, kterou si snad brzy pořídím!

3) Jak se vidíš za pět let v blogovém světě ? :) 
Tak to je těžký. Nevím, co bude za pět let, ale doufám, že mě blog neomrzí a že tu budu stále s radostí blogovat a zlepšovat 
se. :)

4) Poznala tě už nějaká čtenářka na ulici ? :) 
Poznala a bylo hezký, že se fakt ozvala. :) Často mi lidi píšou, že mě někde viděli nebo tak, škoda, že nic neřeknou. Taky bych vás ráda viděla, tak se mě nebojte. :)

5) Jak vnímá tvůj blog okolí ? Jak se o něm dozvěděli ?:) 
Nějak to moc neřeší, občas mi něco řeknou nebo pochválí, co tam viděli. Jinak to moc asi ani nesledují, jen pár kamarádek. No, kdo ví. :D:) A rodiče mě v tom podporují. Někomu jsem o něm řekla, někdo na něj prostě později přišel a teď o něm ví v Liberci docela dost lidí řekla bych. Nejdřív mi přišlo divný, že by o něm někdo věděl, dnes mi je to jedno. :)

6) Co podle tebe tvému blogu chybí ? :)
Dneska bych řekla aktivita. Dřív jsem přidávala častěji, tak snad se zase polepším. Není to tak jednoduché, jak se zdá, hlavně, když je tma skoro už ve čtyři hodiny a chodím taky do školy. 

7) Bez, kterého kosmetického produktu nedáš ani ránu ? :) 
                                          Asi bez pudru. :)
8) Jak vnímáš módu ? :) 
Jako hru! Díky módě se můžete odlišit a být každý den trochu jiní.

9) Jak dlouho blog máš a kdy podle tebe nastal zlom a začali přibývat čtenáři ?:) 
Blog mám už docela dost dlouho a to od 29.11.2010, takže to budou brzy dva roky. Když jsem si ho založila, nevěřila jsem tomu, že by mi vydržel déle než měsíc. Jsem ráda, že mi to vydrželo. :) Myslím, že nejvíce začali čtenáři přibývat, když jsem k Vánocům dostala novou zrcadlovku a měla jsem lepší fotky. :)

10) Vyjmenuj pět věcí, které tě dělají šťastnou :) ? 
Je toho spousty, ale tak hlavně rodina a kamarádi! Jinak se raduji z maličkostí, tak třeba dobrý jídlo, prázdniny, hezký počasí, užitý den, povedený fotky, dobrá známka, hezký komentář, když můžu dlouho spát, nákupy,.. :)


















Ptejte se : formspring

11 komentářů

  1. máte super otázky:)
    a Lucy má úplně dokonalé fotky,závidim vám ty zrcadlovky<333')

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zrcadlovku nemám, ale doufám, že přemluvím taťku k vánocům :)) Momentálně mám něco mezi horší zrcadlovkou a lepším kompaktem :) Lucy je skvělá :) A samozdřejmě děkujem♥ :)

      Vymazat
  2. Její blog patří k mým oblíbeným :))

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný rozhovor. Lucka také patří k mým nejoblibenějším. Sleduji jí už skoro od samého začátku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lucy mám moc ráda!! :) Super rozhovor ...

    OdpovědětVymazat
  5. Velice povedený rozhovor a lucy má velice dobrý blog,sleduju ho uz dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný rozhovor.:) Lucy je skvělá:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.