Přece jen NOVÝ ROK

2012/12/30

{Silvestr ! Ano, nepletete se, šampus, ohňostroj, flitry, alkohol, vlastně spousta alkoholu (spíše moře) a hlavně zábava a známí. My teda trávíme Silvestr spolu u dětského šampusu a s prskavkama na balkóně a máme se skvěle. Děláme videa, s kterým se pak celý rok smějem a vznikají přezdívky, jako Koblih a Tulipán.} 
Každá trávíme Silvestr jinak, ale určitě chceme vypadat aspoň trochu slavnostně (,ikdyž to je blbost :D (podle mě), je to jen jeden den a lidé to moc řeší, vlastně to je jen zástěrka pro oslavu, každopádně BUDIŽ :D) 


Mé postřehy a rady jak strávit den před Silvestrem :) 
                               ↓  ↓  ↓  ↓  ↓  ↓


VEČER PŘED...
Velká akce je už zítra, takže ti nezbývá moc času na přípravy. Nachystej si oblečení předem, nalakuj si nechty a holahej spinkat. Zní to jako kliše, přece ti není 7 a už dávno nechodíš spát v devět. Ale spánek je nejlepší sérum vůbec a rozhodně to nejpříjemnější. :) 

RÁNO...
Klidně si přispi do 10. Co je nejlepší po dlouhém spánku ? No přece skvělá snídaňě. Já si zítra dám palačinky s domácí marmeládou, záleží na každém, co má rád. Dopoledne si udělej relax, skoukni oblíbené blogy, seriály nebo si přečti knížku, dělej jednoduše to, co tě baví. 

2 HODINY PŘED...
Zbývají ti dvě hodiny. Začni s líčením. Silvestr je jedna s příležitosti, kde se můžeš více nalíčit a nebudeš považována za nějakou (nehezky řečeno) "lehkou děvu" :) Ideální jsou výraznější linky a rozhodně i nepřehlédnutelná rtěnka. S oblečením to máš určitě vyřešené už měsíce, takže hop se oblíct, poslední detaily a vyrážíme. 

























A když se budete hoooooodně snažit, třeba dopadnete tak, jako my před pár lety. 

Tip : Nebo se na všechny ty rady jednoduše vyprdněte a zůstaňte doma v pyžamu, kde vám stejně bude nejlíp :) 

2 komentáře

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.