Hi, my name is Kiki ! (my pet TAG)

2013/09/24

Tohle tady ještě nebylo. TAG - domácí mazlíček. Doma máme ještě psa a kočku, ale tenhle je opravdu můj. Bude to krátké povídání o našem společném bydlení. Není to obyčejný králík je to superkrálik :) 



























Všechno nezačalo jedním dnem, kdy si malá copatá prvňačka usmyslela, že 
dostane králička. Plánovala jsem to už dlouho. Nejdříve jsem chtěla pejska, nejlépe bernardýna, ale nakonec by mi stačila i čivava, kterou bych převlékala a nosila ji tajně do školy v brašně. Tohle u mých rodičů nepřešlo, mohla jsem to tušit. Jelikož byl konec školního roku a já po svém prvním vysvědčení jsem se cítila jako nikdy. Zašla jsem za taťkou s tím, že mám řešení. Ve městě jsem v obchodě našla malého bílého králička a jen za padesát korun. To poslední ho nejspíš přesvědčilo, ale kdyby tušil, že bude žít dalších devět let, tak by to asi nešlo, tak hladce. Dávali mu tak týden, dýl ne, že ho prý uběhám, tak že aspoň bude co na oběd.





Tentýž den jsem doma měla králička, pět příruček, klec, pyliny a kopu žrádla. Vybírání jména bylo jasné. Byla to holka, takže Laila. Mým rodičům to bylo jedno, klidně se mohl jmenovat Deža a bylo by jim to jedno, ale Laila se mi nakonec přestala líbit. Kiki bylo to pravé ořechové pro mého angoráka. 

Po zjíštění, že to je kluk, sedělo i jméno. Když se naši dozvěděli, že tenhle malý zakrslý králiček se průměrné dožívá 5. let, byli "štěstím" bez sebe. 

pózer
  • všichny kamarádky si myslely, že je divný, protože má červené oči a nedaly si vysvětlit, že je, tak má od narození, prostě byl nemocný
  • byla jsem boss, protože jsem měla vlastní zvířatko, né se sestrou napůl, ale vlastní !!! 
  • je trochu větší zakrslý králiček
  • má děvět let
  • miluje králičí mufiny
  • není žádne čuně, má v osobní hygieně zavedený systém
  • už ani nejde vidět, kde mu končí hlava a začíná tělo :D 
  • kdysi jsem ho chtěla naučit stejným kouskům jako psa
  • rád leží na zádech když ho nosím
  • má bíle řasy

je to prostě místní gangsta králik 

























Co vaší domácí mazlíčci?:D 

15 komentářů

  1. Anonymní24/9/13 15:13

    krásny králik! <3

    OdpovědětVymazat
  2. úúúúžasnýýýýý aj mám černoška :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jéééé ten je moc úžasný ! A s těmi brýlemi :D chich

    Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  4. je krásnej! vždycky jsem chtěla králíka teddyho, ale jsem bohužel alergická:(
    http://vendulajirmannova.blogspot.cz/2013/09/giveaway-ahaishoppingcom.html
    Zvu tě na giveaway, v neděli končí.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle bílí jsou nejlepší :) Já měla kdysi dávno morče, ale nejsem schopná se o nic živého postarat tak jsem ho raději přenechala mamce :D

    OdpovědětVymazat
  6. Zbožňuju králíky... ♥ Také jsem jednoho měla. Jsou uplně boží a nejroztomilejší! :)
    http://ladykerstyn.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. jůů, je úžasnej! největší frajer :) miluju domácí zvířátka, já mám morče. a musím říct, že ta moje je fakt dost tlustá :D a náhodou ty červený očička jsou na něm to nejlepčí!

    OdpovědětVymazat
  8. taky mám králíka, tedy králičici a brzy bude slavit 6. narozeniny, bohužel ma otlaky, které nejdou vyléčit :( vypadá ale šťastně a myslím, že má dost tuhý kořínek :D (pozn.:každý den když ji pustím se proběhnout po pokoji, nutí mě stavět jí tunel z karimatky, to je pak zábava :D,

    OdpovědětVymazat
  9. Ten je roztomilý:3 Já mám pejska:D

    OdpovědětVymazat
  10. ta poslední fotka je skvělá!:))

    OdpovědětVymazat
  11. Taky se mi nejvíc líbí ta poslední fotka :) Moc pěknej :)

    OdpovědětVymazat
  12. To je krásnej králíček. Já jsem si taky koupila zakrslého králíčka, akorát ten můj je hnědý. Každý je ale hrozně roztomilý. Králíka jsem si vybrala proto, že se s ním můžu pomazlit, ale na druhou stranu není náročný pro chov. Je to teprve moje první zvíře. Každý den mu dávám čistou vodu, seno a granule. Podestýlka mu vydrží čistá docela dlouho, ale tak jednou za 14 dní mu ji měním.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.