Guest post : AGA

2013/10/28

Dneska můžete vidět uplně něco jiného. Spolu s Agátou jsme vymyslely guest post, ve kterém bude hostovat. Agáta semnou kdysi psala tady tenhle blog, takže si můžete přečíst, jestli toho lituje, co je na blogu jiné a tak. Prostě všechno z jejího pohledu. Myslela jsem, že by to pro vás mohlo být zajímavé, přečíst si něco, co jsem nepsala já. Na těch pár otázek odpovídala asi hodinu, takže dík pro ní. :) 
PS : otázky nejsou psané mnou, ale čtenářkou, které moc děkuji za nápad ! :) 






































Víme, že si byla spoluautorkou blogu, proč si přestala psát ? 

Myslím, že hodně spoluautorek to postihlo, Agu to víc bavilo a víc ten celý blog táhla. Dlouho jsem nad tím otálela, ale pak jsem se rozhodla, že to Adze jenom kazím tak s tím skončím.

Nemrzí tě to někdy ? Vrátila bys to kdyby si mohla ? 

Naopak myslím, že to blogu moc prospělo! Aga si vytvořila svůj vlastní styl, skrátka umí to s blogem, např, co se designu týče (pořád jí obdivuji, že nad tím sedí a něco tam kóduje, já neumím nastavit ani jinou barvu tekstu) , získala si hodně odběratelů … Jsem ráda za to, že aspoň trochu ještě můžu být součastí toho všeho např. formou focení outfitů nebo občas jako poradce.

Jaký máš vztah k módě ? 

I když už nebloguji s Agou, nějak mě do toho vtáhla. Ráda si prohlížím blogy, videa apod. Nejsem příznivcem nakupování v obchoďácích a všeho toho bum, ale když se objeví něco, co se mi fakt líbí a koupím si to, nesundám to z sebe týden. To mi pak Aga řekne „Tak co?, tvoje mikina zase prochází testem vytrvalosti?“. Jsem taky ten typ, co si koupí nějaký „fakt super kousek“ a má ho na sobě jen jednou. Miluju svetry, cardigany a jsem schopná je nosit i v tom největším pařáku a nikdo mě nepřesvědčí si je sundat. Taky pak nadávam, že tu je teplo a zahlcuji mou úžasnou přechodní náladou všechny okolo. P.S. Jsem hodně naládová, co Vám Aga určitě potvrdí. Mám ráda tmavé barvy, pohodlné oblečení. Nesnáším mít něco na krku, náušnice apod.



























Jaké to je mít kamarádku, která píše blog ? 

Adze to moc přeju a fandím ji (někdy až moc) aby taky jednou byla v své oblíbené Show Jana Krause jako blogerka. Je jiná, nesedí na zadku a asi jako jedna z mála z hodně mála v nejbližším okolí, má právě takovou zálibu.

Jak dlouho se znáte ? Kdo přišel první s myšlenkou založit si blog ? 

Tak známe se od 1 třídy, bavit jsme se začaly ve druhé třídě, když jsme spolu seděly v jedné lavici. Pak to bylo tak střídavě, ale od 6 třídy jsme nerozlučné (taky proto si nás učitele pletou, ikdyž si nejsme vůbec podobné). Schválně si můžete tipnou, samozdřejmě to byla Aga.


Jseš celou dobu u toho, jak se blog vyvíjí. Je to teď jiné, než když jste začínaly ? 

Jak už jsem psala dost se změnil k lepšímu. Je to víc jednolité, Aga má super nápady na články, design a fotky jsou o moc lepší. Každá blogerka si projde tím začátkem. Blog je teď na nejlepší cestě.


















Shodujete se s Agou, co se stylu týká ?

Nelíšíme se v oblekání nějak hodně, většinou se nám líbí stejné věci (může to pak dopadnout tak, že celou zimu chodíme pyšně v zelených parkách jako bratří v triku, tenkrát jsme byly průkopníce, všichni si z nás dělali srandu, že v nich vypadáme jako rybáři a teď je májí téměř všechny holky v okolí ). Na rovinu si řeknem, že právě tohle se nám na té druhé nelíbí. Je to něco jiného s jinou kamarádkou, když si myslíte, že vám říká že to je super, myslí to ironicky nakonec si to možná i koupí. Myslím, že v oblékání se shodnem.

Zasahuje nějak blog do vašeho každodenního života ? 

Náš rituální pátek, který mimo jiné zahrnuje poflakování, případně nějaký ten zákusek, je příležitostí nafotit fotky, outfit. Jinak hodinami můžeme mluvit jako třeba: viděla jsi její nový článek?, ta měla úplně stejnou šálu jako ty... To když nás někdo poslouchá jak říkáme ty názvy blogů, tagů apod. vůbec tomu nerozumí.

Uvažovala si někdy o tom, že si založíš vlastní blog ? O čem by byl ? 

Moc ne, vím, že když se mi do toho nechce s Agou, tak nebudu psát blog ani já sama. Každopádně by byl určitě o muzice, filmech (jsem maniak, a nechápu když Aga se mnou nesdílí to nadšení z filmů).

poznámka na závěr: Když jste se dočetli až sem gratuluji!

11 komentářů

  1. moc hezky napsané,já tento blog sleduji teprv kratší dobu a pořád mi nebylo jasné jak to s vámi dvěma agátami je,takže konečně jsem pochopila :)) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že už to je jasné, snad všem :)

      Vymazat
  2. Moc krásně napsané :) Jsem ráda, že o Vás něco více vím.

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  3. Konečně jste to všechno napsaly dokromady :) Nebylo mi to jasné, ale tímto článkem se vše ujasnilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě k tomu měl článek sloužit, takže jsme rády, že to plnilo tuhle funkci:)

      Vymazat
  4. pěkný článek, zase vím něco víc :) a tenhle blog je fakt super, jen tak dál, moc ti to jde!! :) já si taky vždycky s kámoškou povídám o vlogerkách, blogerkách a pod. a jestli nás někdo poslouchá :D musí tomu hodně rozumět :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vždycky chrlíme ty jména a oni jenom čumí jako puk:D opravdu děkuju :))) !!

      Vymazat
  5. Zaujímavé, zasa je to o niečom inom. A súhlasím s tým, že máš (Aga) dobré (veľmi dobré) nápady na články a tak všetko. Tvoj blog mám strašne rada, aj keď neviem presne povedať prečo. Jednoducho je super. Veľa úspechov. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee:3
      děkuju opravdu moc ! :) Je to supér, takhle to slyšet :))

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.