My favourites

2014/03/20

Něco méně tradičního. Vlastně to měl být tag MY TOP 10, ale protože top 10 věcí jsem nemohla vymyslet, tak to budou oblíbenci. Vybrala jsem top fotku, top vzpomínku, top blogera a jiné TOPky. 


























TOP OUTFIT
Asi nejtěžší úkol vůbec. Určitě to není ten TOP outfit, protože na každou příležitost se hodí něco jiného. Rozhodla jsem se pro úplně nejlepší krajkovaný crop top a abych tu zase neotravovala s černou skater skirt, tak jsem k tomu dala kalhoty, které leží zapomenuté ve skříni.  



























TOP VZPOMÍNKA
Vzpomínek je hromada. Nešlo vybrat úplně tu nej nej nej, ale mezi ty hodně oblíbené patří pohodové Chorvatsko s Agátou a hlavně ta jízda na kruzích a moje plavecké brýle. 





















TOP BLOGERKA
Hrozně ráda jsem měla Lucku. Šíleně se mi líbily její fotky, měla pohodové outfity a hlavně byla vždycky vysmáta, ikdyž ji třeba pokaždé nebylo zrovná dvakrát hej, tak se snažila na blog přispívat jen pozitivní energii. Jen škoda, že už moc nebloguje. 


TOP VĚC
Top věci z oblečení by mohlo být plno. Jako třeba můj bambulkový svetr nebo chlupaté spací kalhoty. Abych tu někoho nepohoršovala vybrala jsem kraťasy, které se hodí uplně ke všemu a nosila jsem je snad celé léto. 




























TOP FOTKA
Jediná kategorie, se kterou nebyl problém. Měla jsem jasno, které fotky vyberu. Jsou z nedávného focení s Agou. 

TOP MUST HAVES
Mám ráda všechny online obchody a proto se mi zda sheinside ideální. Líbí se mi šortky, které jsou perfektní na léto, trochu veselejší než ty klasické džínové. Jo ! A našla jsem tam náhradu za můj obnošený béžový svetr, který se hodí ke všemu. Sice není hladký, jako ten můj, ale copánkový vzor není k zahození. + Nějaká bunda a květinové tryčko se na jaro vždycky hodí. 
(odkazy dole) 
























1. šortky tady
2. šortky tady
3. šortky tady
svetr tady
bunda tady
tričko tady

8 komentářů

  1. Krásná fotka s tou růží:) moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, ten první outfit je boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek ty fotky jsou fakt super a první outfit vypadá suprově :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. super článok:) a s luckou je to škoda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní23/3/14 14:34

      Myslím, že Lucka byla opravdu fajn, ale nemůžeme jí to vyčítat, protože blogerky mají i svůj život a tohle si většina čtenářů neuvědomuje.

      Vymazat
  5. super článek! ten krajkový top nemá chybu, a ted když nad tím tak přemýšlím, tak taky bych nemohla vybrat TOP outfit... vždyť každý outfit je originální! :)

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní23/3/14 14:35

    Ten wishlist je peckovní !

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.