BElieve in YOUrself

2014/04/24


Připravený jsem měla text plný motivace pro ty, kteří měli psát příjmačky, maturitu nebo jiný těžký test. Nebo prostě jen pro zbytek lidí, kteří si nevěří a ze všeho mají stres. Celý článek jsem smazala, protože už sama nevím. Byla jsem si jistá, že příjmačky dám levou zadní, ale ti z vás, kteří je psali taky, tak asi vědí, co si na nás přichystali. Myslela jsem si, že to tím učením přes svátky nedoženu, tak jsem tomu moc nedala. A dobře jsem udělala, protože to bylo celé o logice a spíše všeobecných vědomostech. 


Tenhle článek píšu po zkouškách, takže jsem plná dojmů a možná si až moc nevěřím. Uvidíme zítra. První den byla matika rozhodně těžší, a já blbá jsem šla prvně na gympl. Mám celkem velké pochybnosti, že těch 10 bodů, které musel udělat každý aby se vůbec mohl zařadit k těm, kteří to zvládli, prostě nemám. Nevím, jak to bude. Až do úterý jsem si myslela, že to dám. Neměla jsem stres, který dělá hodně. Sice jsem nebyla bravurně připravená, ale mám dobré známky, přípravné testy z matiky jsem zvládala a polštinu taky. 

Je tady taky někdo, kdo si svými výsledky není úplně jistý ?? :) 















                                          Neztrácej sám sebe v mlze z hvězd
Vidění je klamající, snění dává víru
Je v pořádku nebýt v pořádku...
Někdy je těžké následovat své srdce. 
Slzy neznamenají, že prohráváš, každý je někdy raněný,
Jen buď upřímný k tomu, kdo jsi!
Jessie J Who you are

5 komentářů

  1. Určite si ver ďalej, niekedy je proste život príliš krutý a nám k nemu nedali návod, ale najhoršia vec je neveriť si, aj keď niečo neviem, tak si verím, že aspoň niečo dokážem a ukážem, že sa nevzdávam a nezložím sa, stále sme pri tebe všetci ! :) a usmej sa, si krásna!

    Nechcem obťažovať, ale pozývam na GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky dělala příjmačky, sice jsem se učila, ale taky jsem si nebyla po napsání, ale vůbec, vůbec jistá. Teď když vím výsledky, tak jsem byla přijata! :3 Obě jsou gymnázia.

    OdpovědětVymazat
  3. tá posledná fotka naľavo je veľmi pekná :)

    www.its-only-about-you.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. určitě jsi to zvládla dobře ty přijímačky :) Ta první fotka je super!

    OdpovědětVymazat
  5. I minulý rok, byly ten první den přijímačky o dost těžší, naštěstí jsem se dostala :D . Tobě moc držím palce, určitě se taky dostaneš !! :)
    Ta první fotka je TOP !
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.