School girl

2014/10/20

Začaly se mi líbit školní uniformy. Má to hodně výhod, hlavně, že všichni vypadají stejně a nikdo se nikomu neposmívá, ale taky nemusíte mít hory oblečení, protože normální oblečení oblékáte jenom na víkend. Každý by hned poznal, z které jste školy. Kdyby to byly uniformy s kostkovanou sukní, kravatou a košilí, tak nejsem vůbec proti. Nevím, jak teď, ale pár let zpátky to bylo v Polsku na základkách povinné. 
Když už je u nás na školách nemáme, tak jsem se pokusila, trochu vypadat jako správná školačka. 

Objednala jsem si nejlepší svetr, který snad bude aspoň z poloviny tak supr, jako můj sepraný béžový z Reserved, který je už v opravdu špatném stavu. Tenhle je opravdu moc příjemný, i když trochu delší. 

SVETR - TADY
Jste pro nebo proti unifromám ? :) 
































 
 
 
 
 
 
 

11 komentářů

  1. Taky jsem měla jeden čas, kdy se mi líbily uniformy a chtěla jsem, aby se u nás na školách také zavedly :) Sluší ti to, vypadáš opravdu jako školačka a působíš strašně mladě, ale tak to bude tím, že seš :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem rozhodně pro :)) děkuju:D asi vypadám trochu mladší než doopravdy jsem:D

      Vymazat
  2. Vyzeráš úžasne. Ja osobne by som bola rada, keby sme mali uniformy, páči sa mi to. :D Raz už sa o tom hovorilo, že rozmýšľajú, či na našej škole nezavedú uniformy, no akosi to utíchlo a odvtedy nič. :D Už som si aj vymyslela outfit, ktorý vyzerá ako uniforma, no nemám ho ešte nafotený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :D mě se to takyl íbí, ale má to i jiné výhody : D

      Vymazat
  3. to je super svetřík!! vypadáš super:)

    OdpovědětVymazat
  4. Uniformy jsou moc fajn a člověk nemusí mít každodenní dilema, co si vezme na sebe.:)
    Moc hezké fotky.:))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ja žijem v Anglicku a uniformu nosím je to celkom dobré, pekné, ale zase na druhej strane.. :-)
    Rada sa s tebou podelím o zážitky a skúsenosti,zažila som školu aj bez aj s uniformou. Veľakrát to nie je len o uniforme ale aj o pravidlách :-)
    kľudne napíš: cernikovalea@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé.. určitě to má i nevýhody:D ale zase ušetříš ráno čas, někteří i peníze za oblečení a každý ví, do které chodíš školy:D

      Vymazat
    2. To áno každá škola má inú uniformu, ale aj iné pravidlá niektore skoly (ako moja) su dost prisne napriklad nesmieme nosit sperky make up, kosela musí byť zapnutá ku krku kravata upravena sukne nesmu mat priliz kratke a tak, ale je to pekné :-)

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.