gone with the wind

2014/12/09

Zdravím !
Za dva týdny touto dobou se budeme chystat na Vánoce. Nevím jestli jsem jediná, která ještě nemá jediný dárek a prozatím to ani nehodlám řešit. Nemám jediný nápad. Vánoce mají být přece svátky klidu a míru a místo toho se lidé honí za dárky, stromečky a pečou jako diví, i když to je na Vánocích asi to nejlepší. 
Překvapivě přidávám článek v týdnu, což se mi moc často nestává, ale přes víkend jsem se vzchopila a do konce prosince mám články naplánované, z části i přichystané a budou co dva nebo tři dny. ÚSPĚCH Poslední dobou se mi nějak nedaří diy. Už dvakrát jsem se snažila něco ušít a ani jedno nevyšlo, asi není úplně nejlepší nápad šít papučky v ruce místo na stroji, co ? Ale snaha se cení, že ? 
Tyhle fotky jsou z pátku, který jsme trávily stejně, jako všechny jiné pátky. Sukně se zdá být černá, ale ve skutečnosti to je vínová a ještě k tomu sametová a hrozně odráží světlo.

♫ sukně - TADY ♫
top - Sheinside




























 
 
 
 
 
 

11 komentářů

  1. jeeeminenky, ty si roztomilouš ! ♥♥ Pozývame ťa k nám na našu úúúžasnú súžať o naozaj hodnotné ceny :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší !! :) ta sukýnka je úžasná :)
    www.beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sukýnka je moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně roztomilý outfit :) krásné :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. je opravdu hezká :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.