News : last month

2014/12/14

Taky se vám zda, že je podzim a ne zima ? U nás je dnes skoro 10 stupňů, tak jako včera, což mě moc těší. Včerejší focení je typicky podzimní. Dnešní den strávím s Agátou u mě doma pečením a zdobením perníčků. Mám jeden malý plán, ale to se dozvíte až později. 
Zdá se mi, že poslední dobou nakupuji méně a méně, ale tak nějak jsem chtěla i shrnout, co jsem si vlastně za poslední měsíc pořídila, co objednala a tak. Pod fotky budu přidávat i outfity, jestli tedy nějaké byly. Za nejlepší úlovek měsíce považuji tynhle boty, které najdete na casnaboty.cz 

Hezký zbytek dne ! 
















































Rolák, který jste viděli tady a taška, která se objevila v outfitu zde
TAŠKA - Cropp
SVETR - sh
























Na začátku mě trochu tlačily, ale teď je vše ok. Kožíšek na jedničku. 

























Myslela jsem si, že tu vestu budu nosit jen tak, na doma, ale nosím ji i ven a do školy, aspoň, když nemám kapuci, tak nezmoknu. Právě ji mám na sobě a mohli jste ji vidět ve stejném článku jako tašku. Zelenou mikinu jsem si objednala tady a "v akci" jste měli šanci ji vidět zde.
























Moje poslední dobou nejoblíbenější kalhoty, které mají vyšší pas a mohli jste je vidět spolu s mikinou tady. A sukně, které se nerada fotí, a na fotkách vypadá jako černá, ale ve skutečnosti je sametová a vínová. Fotila jsem v ním tady.

























A na konec šaty, které jsem měla na šluskoloně a taky jste je mohli vidět get ready with me. Jsou ze sheinside. 

Zapoměla jsem ještě na vínové tričko/rolák, který jsem si pořídila včera a právě ho mám na sobě, ale to uvidíte někdy příště. Mějste se hezky ! 

15 komentářů

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.