Oblečení online vs. v realitě

2015/02/04

Zdravím ! 
Dneska odjíždím na lyžák a přivstala jsem si abych se mohla sbalit a napsat tenhle článek. Poslední dva dny jsme strávily na soustředění, které bylo výborné, jako vždy. Dneska vám ukážu vám pár náhodných kousků a to, jak vypadají na internetu a v reálu. Hodím vám tam i odkaz na nějaké outfity, pokud nějaké jsou a oblečení ohodnotím od 1 - 10. Hned na začátek chci říct, že jsem si nikdy neobjednala úplný propadák, a jestli ano, tak už ho dávno nemám. 

Co nejhoršího jste si objednali vy ? 


























TADY klik
Tadá ! Myslím, že jedná z lepších věcí. Vypadá mnohem lépe než na fotkách na internetu. Ještě jsem ho sice neměla na sobě, ale zdá se být supr.
9/10








TADY - klik
Jedna asi z prvních objednávek z Oasapu. Chtěla jsem volnější boyfriend džíny, ale bohužel jsem si objednala Sko, takže volné vůbec nejsou, ale stejně je nosím. Jsou pevné džínoviny, takže chvilku trvá než si zvyknete.
6/10







TADY - klik
Bohužel je sukně už vyprodaná, takže originální fotku nejde uložit. Každopádně zdálo se mi, že bude sukně tenčí, z takového teplákového materiálu. Nakonec jsem si zvykla a je to jedna z mých nej. Problém je asi jedině v tom, že v pase nemá gumu, tudiž nebude sedět každému. Já jsem si objednala Mko, protože jsem nechtěla aby byla sukně krátká, ale v pase je mi trochu větší.
9/10








TADY - klik
Krásný crop top. Myslím, že vypadá skoro stejně jako na stránkách. Jediný problém je to, že trochu průsvitný, protože je ze slabého materiálu, ale jinak ok. Velikost M. 
9/10







TADY - klik
Hned na začátku říkám, že kimona moc nemusím. Měla jsem ho jen párkrát. Je tenoučké a hrozně se mačká. Špatně se kombinuje. Na stránkách vypadá mnohem silnější. 
5/10






TADY - klik
Musím uznat, že sukně vypadá mnohem mnohem lépe než na netu. Jediný problém je asi to, že se hrozně kroutí, tak jak vidíte na fotce, ale když se nějak pěkně vyžehlí bude ok. Barva i stříh supr.
10/10

18 komentářů

  1. Ten prvý sveter je super :)) Je pravda, že objednávanie z e-shopov je riskantné. Sú také, na ktoré sa môžeš obrátiť, ale aj tie, z ktorých je lepšie v živote nič neobjednať. Ale je fakt dobré, že si urobila tento príspevok.

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  2. Super námět článku! Užij si lyžák! Taky bych jela na hory.

    OdpovědětVymazat
  3. to je super článek :) a užij si lyžák :)*
    já si nic z internetu neobjednávám ze strachu ze mi to nebude nebo tak..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jestli nejseš moc vysoká a máš spíše drobnou postavu, tak se nemáš čeho bát :D

      Vymazat
  4. Já si občas objednám nějaký kousek třeba na Ali a zatím jsem většinou byla poměrně spokojená, i když šifonová trička mě trochu štvou, protože elektrizují a lepí se tak na tělo :-D Ale dražší kousky si radši pořádně vyzkouším v obchodě :-) Ten první cardigan se mi moc líbí, okukovala jsem ho na Sheinside :-) Teď si plánuji objednat z Ali černobílou srdíčkovou košili a vínovou skater sukni, tak uvidíme, jak to dopadne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že když je párkrát vypereš tak by to mělo přestat.. :D tu košili mám, ale elektrizujeee :D

      Vymazat
  5. Čekala jsem od tebe podobný článek, tedy doufala v něj. Nerada objednávám věci ze stránek jako je Romwe, Sheinside, (?CHOIES?). Víš určitě, jaký typ eshopu myslím. Jediné co mám, tak fuck chanel mikinu a ta je v pohodě. Ale moc se mi to nezdá. Oblečení vypadá jinak, velikosti nesedí. A problémy s vrácením. Občas si i trochu říkám, zda to blogerkám stojí za reklamu. Nevím zda bych to přijala.
    Ale jinak asi nic děsného co by vypadalo jinak, jsem si neobjednala. Chci moc jedny šaty z Romwe, ale nevím nevím. Máš nějaké zkušenosti s Romwe?:)
    Btw užij si lyžák! Bývají z něho nejlepší zážitky <3 Těším se na článek)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že sheinside, choies etc.. jsou úplně v pohodě :D romwe je úplně supr, supr komunikace s vedením a poměrně rychlé dodání :D

      Vymazat
  6. Tak to je opravdu moc pěkný ah lavně užitečný článek :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já prostě na všech eshopech vždycky jenom okukuju, ale ještě jsem si nikdy nic neobjednala. Teda, co se oblečení týče.
    Rozhodně si lyžák užij :))

    OdpovědětVymazat
  8. Poznám to veľmi dobre :( No niekedy sa dá natrafiť na naozaj pekné kúsky :)

    ✿ ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne. ✿

    OdpovědětVymazat
  9. Tá sukňa vyzerá fantasticky ;) http://chrischella.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. moc krásné fotky i článek.... ráda bych tě pozvala na můj ,,žacínající´´ blog
    http://11beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.