White is new black

2015/09/08

Zdravím vás během školního týdne. Snad budou tyhle dny ještě v pohodě. Dneska vám ukážu fotky, které jsme udělaly ještě v Itálii, kousek od městečka, ve kterém jsme bydleli. Konečně můžu opravdu ukončit pátrání po obyčejných bílých kalhotách, které by mi seděly. Tyhle jsem si koupila přímo ve Veroně. Bohužel po zpáteční cestě jsem si do igelitky zabalila šampóny, ale taky Zineryt a ten se i bohužel rozlil a igelitka pustila černou barvu přímo na kalhoty. Ještě jsem to nezkoušela čistit, ale doufám, že to pustí. 
Jinak jsme v neděli absolvovali první taneční. Přemýšlela jsem, že bych udělala i nějaký článek, tak mi dejte vědět jestli tu je taky někdo, kdo do tanečních chodí nebo se chystá. 
Máte nějaký tip jak vyčistit bíle kalhoty ? 
top - H&M
kalhoty - Bershka 
košile - sh
kabelky - Agáta (H&M) 
boty- Nike Rosherun
 
 
 
 
 
 
 

7 komentářů

  1. Těch kalhot mi je líto, bohužel s tím nemám zkušenosti takže ti moc nepomůžu :/ O těch tanečních to je super nápad :)
    Krásné fotky :) xx

    http://ilyfuhull.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Snad kalhoty vyčistíš, protože jsou vážně parádní :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. naprosto skvělý look<3 Jsi krásná:)

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti moc a ta košile je dokonalá, tenhle vzor se mi hrozně líbí! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Tie nohavice ako aj celý outfit sú super, ale je mi ľúto, že sa zničili, no verím a držím palce, že sa ti podarí ich dať do poriadku :) achh, jak zbožňujem tie tvoje dlhé vlasy! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.