new in : BOTY

2016/05/23

Zdravím,
za poslední měsíc, možní měsíc a něco se mi doma nasbíralo pár nových páru bot. Musím přiznat, že na sobě jsem měla jen Nike a Mizuno, protože ke zbytku jsem se ještě neodhodlala nebo přišly tento týden, kdy jsem byla nemocná, takže ani nebyl čas je vyzkoušet. Kromě toho mám jeden poznatek a to, že se mi asi zmenšuje noha. Superstary a Conversky jsou ve vel. 38, kterou nosím vždy, ale jsou mi o něco větší. Úplně ve stejné velikosti mám doma už dvoje Conversek a sedí mi, takže nevím kde je chyba. Po téhle zkušenosti jsem si objednala Vansky ve vel. 37 a sedí. 
Myslím, že tenisek by na léto stačilo. Teď se chci kouknout po sandálech, pantoflích a plátěnkách, ale stejně budu nejvíce nosit právě tyhle. 
Jaké tenisky jste si letos pořídili vy ? 

Mým nejnovějším, sobotním přírůstkem jsou tyhle baby blue Vansky. Původně jsem je chtěla v lilkové barvě, ale byly vyprodané, takže na mě zbyly tyhle a jsem ráda. Na fotkách eshopu vypadají, že jsou kožené, ale na štěší jsou klasicky plátěné. 
Já je kupovala tady - klik
CENA : 1600kč
Nad Converskama jsem chvilku přemýšlela. Nevěděla jsem, které si vybrat. Dostala jsem slevový kód na snowbitch.cz, tak jsem ho chtěla nějak využít. Bílé už mám vysoké i nízké, černé bohužel nebyly v mé velikosti, tak jsem si vybrala tyhle tmavě modré, které vypadají skoro jako černé. Možná trochu lituju, že jsem si nevzala zase bílé, protože ty moje po minulém létě nevypadají moc hezky. 
CENA : 1390kč
Kromě bot na venek mám i nové do haly. Sice jsem si nové boty kupovala na podzim, ale po celé sezóně byly zničené. Na tyhle s vysokým kotníkem jsem si musela nějakou dobu zvyknout a taky mě  na začátku odřely. 
CENA 2500kč
Storku se Superstarama jsem vám už říkala. Momentálně jsem ve fázi, kdy se rozhoduju jestli boty poslat zpátky nebo ne. Poprvé jsem si objednala celé bílé ve vel. 38 (2/3) a teď mám 38 a pořád jsou větší. Jen se bojím abych 37 neměla malé. Jsou super pohodlné a už bych je chtěla nosit. 
CENA : 2300kč
A jako poslední, nejnošenější Nike Rosherun, můj už druhý pár. Nosím je denně, ale od bot, které stojí skoro 2500kč, bych čekala, že vydrží víc. Všimla jsem si toho i u jiných, že se jim na špičce boty dělá malá dírka kvůli toho, jak jsou boty tenké, ale stejně to jsou nejpohodlnější boty, které mám. Jsou ideální i v létě, právě kvůli vzdušnosti. 
CENA : 2400kč

14 komentářů

  1. Krásne úlovky ♥ Najviac sa mi zapáčili tie Conversy, osvedčená klasika! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty Vansky a Niky jsou prostě top! :)
    PS: na mém blogu právě probíhá giveaway, takže budu moc ráda, když se zapojíš :)
    CATAMOUNT Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se asi nejvíc líbí ty Vansky. :) Ta barva je moc hezká. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  4. Vansky jsou krásné! Já si plánuji pořizovat conversky, ale vůbec si nejsem jistá barvou. Co se týká velikosti, tak já vždy měla 39 a dva roky zpět se mi noha taky nějak zmenšila a nosím 37-38 :D

    OdpovědětVymazat
  5. Najprv Ti chcem napísať, že úprava fotiek je dokonalá! <3 Vyhrala si sa s tým úchvatne! A samozrejme mne sa najviac páčia a vždy páčiť budú Nike-i! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  6. máme rovnaký vkus :) naozaj krásne ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Adidasky a Conversky miluji!

    OdpovědětVymazat
  8. Lovely all!!

    http://modernastrega.blogspot.com.ar/

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle botky vypadají fakt božsky. Kde si je prosím koupila? V nějakém kamenném obchodě? Já se pořád nedokážu rozhodnout, jestli si vybrat conversky nebo adidasky. Miluji obojí, ale nemám zrovna moc peněz na rozdávání. Právě proto nakupuji oblečení na online tržišti s oblečením onlinesekac.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadají fakt hodně dobře ty boty. :) Jak je udržujete? Mně docela vyhovuje impregnace na semišovou obuv. :) Mám obecně semišové boty hodně rád, protože dlouho vydrží a fakt se v nich pohodlně chodí. :) Navíc je v nich takhle v zimě a obecně v chladných měsících docela teplo. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.