Moje sbírka kabelek

2015/01/14

Zdravím !
Pořád jsem doma a mám plno času, ale bohužel nápady žádné. Ještě, že mám kreativní kámošku. Takže dneska : MOJE SBÍRKA KABELEK a taky batohů. Myslela jsem si, že těch kabelek mám míň. Ukázalo se jich pár bude a k tomu i nějaké batohy. Rozhodla jsem se, že každou vyfotím s tím, s čím ji ráda nosím a taky vám tu přidám nějaké outfity, abyste měli představu. Objevila jsem plno kabelek a batohů, které chci začít nosit, protože jen leží ve skříni a já dokola nosím jen ty stejné kabelky.Tak hezký den. 

Jaké jsou vaše nejoblíbenější kabelky ? A kolik jich máte ?























                                                batoh - Sinsay
kraťasy - Jeans
tričko - Disney
Tady ten batoh jsem v outfitech ještě neměla. Koupila jsem si ho na konci prázdnin s tím, že ho budu nosit do školy. První měsíc jsem ho opravdu nosila, ale pak jsem se zase vrátila ke kabelkám. Teď jsem ho neměla už pěkně dlouho, k parce a zimním bundám se moc nehodí. 
























kabelka - Cropp
jeany - Oasap
Kabelku už mám skoro rok, ale bohužel ji moc nenosím, je nepohodlná. Je velká, ale do školy zase malá, protože do ní nedám pití. Ale ten vzor je krásný. 
























batoh - diy
tričko - diy
sukně - oasap
Omlouvám se, že je tak moc zmačkaný, ale už taky nějaký ten pátek ležel ve skříni a to je rozhodně chyba ! Začnu ho zase nosit. Taky, že mi dal pořádnou práci, návod, jak ho vyrobit najdete na blogu, stačí vám jen jedny kalhoty. Mám ho opravdu ráda, protože se hodí skoro ke všemu. Vypadá, že je maličký, ale já do něho dám učebnice, sváču, pití i foťák. 























kabelka - Sinsay
bomber jacket - Sinsay
Kabelka číslo 1, co se víkendů týká. Tuhle nosím opravdu nejčastěji. Má neutrální barvu, takže jde úplně ke všemu a velikost je akorát, protože není ani malá ani velká. 























kabelka - House
kabát - tady
Klasická hnědá se hodí vždycky ! 
























batoh - Sinsay
sukně - oasap
bunda - sheinside
Asi to vypadá, že nenakupuju nikde jinde než v Sinsay, ale pár batohů a kabelek jsem tak pořídila. Tady ten jsem koupila, když jsme jeli na školní výlet. Sbalím do něho plno věcí, ale do školy ho moc nenosím. Asi budu muset začít. 























kabelka - Deichmann 
vesta - romwe
sukně - sh
Hodně vintage kabelka, kterou jsem pořídila úplnou náhodou v Deichmannu a už nějaký pátek ji nenosím, ikdyž v létě jsem ji párkrát vytáhla. A skvěle se hodí k mému kolu.  
























kabelka - C&A
košile - Pull&Bear
overal - Cubus
Moje oblíbená holografická kabelka, kterou nosím i jako psaníčko. Nejlepší je, že jde nosit, jak do společnosti k šatám tak i na normální nošení hlavně v létě. 






















batoh - Atmosphere
košile - Topshop
šaty - Sinsay
Myslela jsem si, že jsem ten batoh už dávno prodala, ale zjistila jsem, že je pořád u mě ve skříni. Kdysi jsem ho nosila, ale hlavně v zimě, kdy jsem ho nosila s parkou to bylo moc homeless a taky jsem ho nechala. Každopádně ho začnu nosit.

A teď ještě nějaké tašky, které už asi znáte. 

20 komentářů

  1. Wow! :) Tíško závidím. :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelá zbierka! :) Prosím ťa, mohla by si mi napísať tvoj e-mail ? Chcela by som sa ťa niečo spýtať ohľadom jednej spolupráce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju! Muj email : aagakozlowska@gmail.com :))

      Vymazat
  3. Mě se asi nejvíc líbí ty tvoje batohy♥

    OdpovědětVymazat
  4. Máš slušnou sbírku ! :) Všechny jsou krásné ♥
    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty batohy, to je prostě nádhera.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty batohy jsou úžasný ! :)
    Já mám kabelek asi jen 6 a 1 batoh :D . Moc se v těch kabelkách nevyžívám no :D Ale nejlepší kabelky mají v sinsay <33
    https://katerinazuzanakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná sbírka! Moc se mi líbí ty batůžky a úplně jsem se zamilovala do celého prvního outfitu! :)

    OdpovědětVymazat
  8. týjo tolik taštiček by se mi taky hodilo já mám dvě a jsem ráda, ale chci si přikoupit nějaké:)

    OdpovědětVymazat
  9. máš veľmi krásnu zbierku batohov a kabeliek:) kiežby som ich aj ja mala toľko :D
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  10. Ten batoh od Sinsay je super! Obecně Sinsay mám strašně ráda.

    OdpovědětVymazat
  11. Teeeda...máš opravdu zvláštní styl :)

    OdpovědětVymazat
  12. Máš spoustu pěkných kabelek :) to já mám asi jen 3 kabelky, 1 batoh a pár psaníček...je to bída :D

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. máš úplně neskutečnou sbírku, já mám kabelek cca 5 (a batoh žádnej), protože se mi skoro žádná nelíbí tak moc abych si ji koupila:D ale fotky krásný:)
    btw k tvému komentáři.. ta barva stěny co se ti tak líbila je jenom odraz:D normálně je bílá, ale protože stěna naproti je zářivě růžová (měla být lososová, nevím kde se stala chyba:D) tak to vypadá narůžověle:D

    OdpovědětVymazat
  14. Taky mám plno kabelek/ tašek a z toho nosím nejvíc dvě, batoh je na mém wishlistu, ale ještě jsem ten "pravý" neobjevila..:)

    OdpovědětVymazat
  15. Díky moc za tento článek. I já občas dostávám nápady na kabelky. Jen škoda, že jsem tyto designové bomby nikdy nezpeněžila. Už na tu kreativitu asi nemám věk. Vždyť mi je 62 let. Kdo by to ode mě taky očekával :) Ode mě kamarádky dostávají tipy jen na super e-shopy, jako je třeba tento.

    OdpovědětVymazat
  16. Já si s kabelkami tak nějak spíše pohrávám. Mám v šatníku 4 barvy, které podle nálad střídám. Když se cítím sebejistá, sahám po modré. V depresi se spíše snažím zahalit do černé, při výměně kontaktů s neznámým mužem nosím červenou. V neposlední řadě mám doma žlutou. A všechny tyto barvy kombinuji s šedou peněženkou

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.