Prodloužená ? Zvládli jsme to ?

2015/11/01

Zdravím vás,
jak možná někteří z vás vědí, už delší dobu chodím do tanečních a minulý týden nastal den D. Po ranním zápase jsme toho měly celkem dost a na přípravy jsme neměly půl dne. Make up byl jasný, nic neobvyklého se vymýšlet nebude, namalovala jsem se jako vždy, teda pozor, udělala jsem si hnědé stíny. Vlasy mi česala známa a musím říct, že ikdyž nejsem příznivcem nějakých extra účesů, vyplatilo se to. Vlasy mi držely ještě ráno. Co se outfitu týká, do poslední chvíle jsem neměla jasno. Neuměla jsem se rozhodnout mezi šatama a červenou pruhovanou sukní. Padlo na sukni a už podruhé ten večer jsem byla ráda. Byla pohodlná a nikde mi nic nepadalo. Vzala jsem k ní půjčenou košili a bylo. Doufám, že nikoho nepohorším, když přidám pár fotek. 

Jestli jde o samotné tančení, tak jsme asi nic úplně nepokazili. Jasně, možná jsme se jednou spletli a otočili se oba, ale takových prkotin si nikdo ani nevšimne. 
 
 
 

12 komentářů

  1. Sukňa bola dokonalou voľbou ♥ Vyzeráš krásne a elegantne. Je to príjemná zmena od trblietavých šiat, ktoré sa teraz nosia všade :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásna sukňa, veľmi ti to pristalo ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sukně je opravdu moc pěkná.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tá sukňa je skvelá, spravila si dobre, že si si ju zobrala :)

    Kitti. , #THESTYLETALE

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná sukně i účes! Mě čeká prodloužená 24. listopadu. Bílá prodloužená, takže mám půjčené dlouhé bílé (skoro svatební) šaty. :-D Nic jiného se nepřijímá. Uvidíme, snad dopadnu stejně dobře jako ty :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jůů! ♥ Outfit jsi zvolila nádherný, sukně je naprostý TOP :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Tá sukňa je nádherná a vyzeráš krásne! Tá prvá fotka má nádhernú atmosféru. <3 :)

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  8. Konečně někdo hezky oblečený na tanečních. Taky jsem letos chtěla chodit a nakonec jsem si to rozmyslela, ale na jedné prodloužené jsem byla a teď v pátek jdu na další. Proti tomu co se komu líbí nic nemám, ale ty kýčovité šaty a holky které vůbec nemají postavu na ty šaty které měly na sobě, no bylo toho hodně. Takže ta sukně a košile je vážně skvělá, no ono i ty boty jsou top!❤ annatruksa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní3/11/15 21:36

    Ta košile je úplně úžasná!! <3 <3
    Tak mi jom ty blbe jutro pieknie prziniys.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.