Tip na dárek na poslední chvíli

2015/12/24

Zdravím a přeji Vám krásné Vánoce ! 
Ikdyž při pohledu ven to tak vůbec nevypadá. Mám pro vás na poslední chvíli jeden last minute dárek. Určitě většina už má dárky koupené, zabalené a možná už i leží pod stromečkem, ale jestli vám něco pro někoho ještě chybí nebo se vám zdá, že toho máte málo mám pro vás jeden tip! Tenhle dárek budu já osobně dávat rodičům, ale určitě by potěšil babičky, tetičky etc. 
Vlastně to je úplně jednoduché, jak můžete vidět. Ale šlo mi o to, že jsem vybrala fotku ze svatby mých rodičů, mých dědečků, pradědečků a prapradědečků. Koupila jsem úplně obyčejné bílé rámečky a hnědý papír do pozadí. Můžete si všimnou, jaké šaty se nosily. Na dvou fotkách mají nevěsty úplně stejný styl. Dlouhý závoj a splývavé květiny a obě fotky jsou focené na stupíncích. 

5 komentářů

  1. Já už konečně všechny dárky mám - doháněla jsem to včera, ale je to docela peklo. Nějak nemám fantazii. Ale fotky to u mě jistí každý rok!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.