Novinky u mě doma 3

2016/07/08

Zdravím vás,
právě sedím ve vlaku do Prahy, kde budeme za nějakých 90 minut. Chystáme se na procházku, někam na jídlo a možná i na nákupy. Naší konečnou jsou dneska České Budějovice. 
právě sedím ve vlaku domů a volejbalový kemp jsme úspěšně absolvovaly. V Praze nám čas utekl rychle, ale stihly jsme něco málo nakoupit. 
Dneska vám ukážu novinky u mě doma. Došlo mi, že jsme se stěhovali skoro před rokem a můj pokoj pořád není úplně dodělaný. Určitě bych si ještě přála nějaké poličky, dodělat fotky a rámečky a dokoupit nějaké úložné prostory, třeba boxy. Kromě toho by se mi líbilo hezké povlečení, třeba bílé nebo šedé. 

Tabuli, na kterou můžu psát křídou jsem sehnala v nějakém random knihkupectví a stála necelou stovku. Nejvíce mě nebaví ji umývat. mám ji pověšenou u dveří a tak hned vidím plány na celý týden.
Postel jsem si obrátila na druhou stranu, teď se mi to líbí víc a lépe se mi spí. 
Kromě toho mám nové polštářky, které jsem našla na  kare-design.cz s mým oblíbeným buldočkem.
Skřínky MALM z Ikea určitě znáte. Kromě skříně, je to jediný úložný prostor, který v pokoji mám a stejně se mi tam všechno nevleze. 
Nejvíc nedodělanou části pokoje je tenhle výklenek, ve kterém momentálně skladuji všechny věci, které nevím kam dát. Nejde vidět, takže mi až tak nevadí, ale chtěla bych si tam udělat na všech stranách police a naskládat knížky, které ještě pořád leží v krabici. Bohužel si to musím nechat udělat na míru a k tomu jsem se ještě nedokopala. 

9 komentářů

  1. Skříňky mám stejné! Jsou super!
    Jinak jsem teď v Praze byla dva dny, když jsme se vraceli právě z roadtripu z Polska. Škoda, že jsme na sebe nenarazily! :(

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci a úplně v tom koutku ty knížky vidím, vypadalo by to úžasně! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tie police s knižkami by tam vyzerali teda naozaj úžasne! :) a tá tabuľa vyzerá skvelo (aj keď ja by som asi nemala nervy na to ustavičné umývanie :D).

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  4. Máš strašně krásný pokojík! :) Tabulka na psaní je geniální ♥ Držím palce, aby jsi pokoj co nejdříve dodělala dle svých představ :)

    Beauty News | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Máš moc krásnu izbu a tá tabuľka je skvelá.♥ Tiež by sa mi niečo také do izby hodilo, pretože na diár som si nejak stále nezvykla :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj nepodívala by ses na můj blog? Děkuju :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.