Sopot 2016

2016/07/14

Zdravím vás, 
poslední asi tři dny u nás v kuse prší a předpověď tohle počasí ukazuje ještě na skoro celý příští týden. Oproti minulého roku, kdy byly šílené vedra a většinu času jsme trávili venku, tak teď nevím co mám dělat. 
Ještě před koncem školního roku jsme se podívali na pár dnů do Polska k moři, kde jsem zažila víc letní atmošku než teď o prázdninách. Byli jsme v Gdańsku, který jsem navštívila už v dubnu se sborem. Bydleli jsme v Sopocie, který je známý svým bílým molem. Jeden večer jsme si vzali deky a čekali jsme na západ slunce na pláži, dole můžete vidět fotku. Skvělým zážitkem bylo u ruské kolo v Gdańsku, ze kterého byl výhled na celé město. Zapomenou nemůžu ani na perfektní plážový Starbucks s výhledem na moře. Důležitým bodem bylo i jídlo a hlavně Bobby burger a objevem se stal peanut butter shake z KFC.
Doufám, že se vám fotky budou líbit, jsou focené na mobil, protože se mi foťák nechtělo brát. 


7 komentářů

  1. Úplne s tebou súhlasím! Stále len prší a to je teraz prvýkrát, čo sa cez prázdniny nudím a netuším, čo by som mohla robiť... Fotky sú inak nádherné <3 Vyvolala si u mňa spomienky na minuloročné Poľsko <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  2. áách, uplně jsi mi připomněla jak sfajn jsem se měla v květnu.)
    To jsem tam byla poprvé a byla jsem nadšená, jak je Polsko vlastně hezké:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som sa teraz vrátila z výletu a tiež sme mali stále škaredé počasie a to ma čakalo ešte k tomu aj doma. Dúfam, že sa čoskoro umúdri lebo ako píšeš, nemám čo robiť. Fotky sú inak krásne a o Gdánsk počujem čoraz častejšie, pričom sa mi to mesto neskutočne páči, takže verím, že budem mať raz rovnaké šťastie ako ty a podarí sa mi urobiť si tam výlet.:)
    Lily Of The Valley ││ Facebook page

    OdpovědětVymazat
  4. to pocasi je vazne strasnyy..
    fotky jsou krasny, mas to moc hezky upraveny)

    OdpovědětVymazat
  5. Wow naozaj prekrásne fotky! :O :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. <3 <3 nojooo, jak už víš, tak jsem absolvovala podobný trípek, trochu delší, ale v Gdaňsk i Sopotech jsme byli a musím říct, že Sopoty nejvíc na světě zklamali, oproti tomu Gdaňsk bylo fakt perfektní. Na kolo jsme teda nevlezli, ale bydleli jsme přímo v centru, takže jsme si centrum Gdaňsk prošli a fakt nej nej!
    Musím říct, že na to že jdou fotky z mobilu, tak fakt super, já mám na blogu naopak jen z foťáku <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.