New in : sales

2019/10/20

Zdravím vás, 
celý týden jsem se dostávala k tomu, abych se konečně dokopala dodělat tenhle článek, protože fotky už mám nafocené téměř měsíc, takže mi novinek od té doby zase přibylo. Musím přiznat, že nakupuju méně a méně, takže to teď o víkendu v Praze musím napravit. Za nejlepší koupi tohohle new in'u považuji určitě nejvíc roztrhané džíny, ale taky batoh, který teď nosím denně. Už teď vím, že jsem o pár věcech zapomněla a dokonce i některé nemůžu najít, konkrétně olivovou vestu, kterou jsem měla na sobě jen jednou. Sakra. 

Nakupovala jsem hodně boty. Nejhezčí balíček mi přišel z polského eshopu renee.pl. Právě od nich je zásilka z první fotky. Ke každé objednávce si můžete zdarma vybrat krabici v různých, pastelových barvách, kterou pak určitě využijete. K tomu vám všechno přijde krásně zabalené mašli, uvnitř najdete samolepky, štítek, kdo vám chystal vaši zásilku a slevový kód.
Já si vybrala semišové kozačky nad kolena a bohužel jsou na mě moc široké, tak jsem je poslala zpět. 
Bohužel...
i další zásilku jsem musela vrátit, botky mi byly velké. Vyzkoušela jsem další web, který vám zaručuje vrácení peněz z nákupu. TIPLI má snad nejširší výběr eshopu na trhu. Jednoduše se zaregistrujete, pakvyberete zboží ve vašem eshopu, ale musíte se na něj překliknout právě přes Tipli a po pár dnech vám vrátí část peněz na váš účet. Nic vás to nestojí a pro online shopaholicky perfektní!
MOJE ODMĚNA
Boty z Asosu mě stály 770kč. Tipli vrací z nákupu na Asosu 7%. Na můj účet mi vrátili 54kč. 
A do třetice...
Jelikož se blíží jaro, tak nové Conversky byly must have. Víte, že je mám hodně ráda a hlavně ty bílé. Naposledy jsem si bílé, nízké All stary kupovala před dvěmi lety, takže nejvyšší čas je vyměnit.
Tip : Conversky, hlavně ty klasické jsou málokdy ve slevě. Nekupujte je za předraženou cenu v Office nebo Footlockeru. Já ty svoje sehnala za skvělou cenu zde : ringit.cz/converse
kozačky - renee.pl          polobotky - asos.com          conversky - ringit.cz     
Nemůžu zapomenou na kšiltku, které mě vystihuje ve všech směrech. Kryty kupuji na ebay. 
kšiltovka - Tally Weijl     kryty - ebay
Šaty, které jsem si objednala z shein vypadaly původně úplně jinak. Takhle. Vzala jsem si velikost M a přišlo mi něco ve velikosti pytle na brambory. Šaty opravdu nebyly hezky ušité, ale s babičkou jsme to zpravily. Zkrátila mi je, zužila a všila nové ramínka a voilá. 
šaty - tady
džíny - Pull&Bear           bomber - HM
K těmto šatům je zase jiný příběh. Do poslední chvíle jsem nevědela, co si obleču na silvestrovské oslavy. Myslela jsem, že by to mohly být ty střírbné šaty, ale bohužel nebyly dodělané. Přemluvila jsem taťku aby mě zavezl do nákupáku, že si na 15 minut odskočím a koupím šaty, které jsem měla vyhlídnute a vyzkoušené. Samozřejmě tam nebyly. A já běhala a nikde nic, aleo pravdu nic nebylo. Zachránily mě tyhle obyčejné rovné, černé šaty z HM za 299kč a nelituju. Jsou skvělé. 
šaty - HM
batoh - Pull&Bear          svetr - New Yorker
Miluju takové tričko, ale víte co ? Ještě jsem ani jedno neměla na sobě.
bílé - Pull&Bear          černé - Bershka
Aka Adidas tepláky z shein za perfetkní cenu a nášivkova mikča. 
tepláky - tady           mikina - Pull&Bear

7 komentářů

  1. Veľmi pekné veci! Páčia sa mi tričko z PB a nad novými Converskami tiež rozmýšľam. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé tie kryty sú úplne skvelé! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, nádherné fotky :) Moc pěkné věci :)
    Gingernika

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek, moc super "úlovky" oblečení!

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní2/3/17 15:01

    Ahoj :-)
    Dnes vidím tvůj blog poprvé, a na to, že jsi taková mladá žaba, je super! Určitě se sem budu vracet pro inspiraci.. Jen tak dále :-)
    Majčí

    OdpovědětVymazat
  6. In the year of 2017. People around me suddenly begin to hang out with black floral dress.I'm feeling curious and suspicion at the moment:"Is this a thing now?"And here's my thoughts after research and the dress that I bought.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.