Pure zone:) aneb jak na pupínky

2012/08/13

Ahoooj:) Má tu pro Vás menší recenzi mých výrobku, které doporučuju na pupínky. Je těžké najít něco, co vážně funguje a ůplně odstraní pupínky. Každá z nás si tím musí projít:D. Několik mých tipů jak na ně:

 Tonizující krém+Antibakteríalní krém NUNO technologie Ziaja
- mám moc ráda věci od Ziaji. Tonizující krém může sloužit jako make-up v létě, protože je lehký a rychle se nanáší. Antibakteriální krém slouží spíše jako hzdratační a každodenní krém.
účinnost: 80%
cena: cca 50 Kč

 ECLAREN
- je to krém-pelling ani nevím co, ale každopádně mi to předepsala kožní na záda i na tvář. Vysuší to úplně pupínky. Večer se to nanáší po koupeli a ráno se to smyje. Kdyby se to nesmylo může na slunci vzniknout vyrážka.
účinnost: 98%
cena : cca 80-100 Kč na předpis

 Konopný krém Denní Zdravotní kosmetika Cutis Help
- slouží i jako podklad pro make-up. Velmi hydratuje a nechává pokožku hebkou. Taky vysuší dostatečně pupínky. Koupila jsem ho v lékárně.
účinnot: 95%
cena: cca 100-150 Kč

 Pure system Yves Rocher, Antibakteriální krém+maska-pelling
- je to série více výrobků, já mám tenhle krém a pelling. Krém je hydratační a ma velice řídkou konzistenci. Pelling zanechává hebkou pokožku a moc pěkně voní:). Jsem s ními dost spokojená.
účinnost: 70%
cena: cca 150-250 Kč

 Antibakteriální maska TINTIN Ziaja
- chtěla jsem si koupit masku jednorázovou v takovém tom obalu, ale narazila jsme na tuto masku a jsem s ní moc spokojená. (hlavně s tou cenou:D) Obsahuje 60 ml, takže i několikrát se dá použít. Vyhlazuje pleť a sklidňuje například červená, podražděná místa.
účinnost: 80%
cena: cca 25 Kč 

 Nivea Anti-Pickel Anti-Spot krém
- krém na odstranění pupínku. Podle mě není moc dobrý a na mé kůži působil alergicky.(byla jsem po něm trošku zarudlá:D)
účinnost: 30%
cena: cca 50-100 Kč

 ĽORÉAL Pure Zone tonik
- antibakteriální tonik s kyselinou salicylovou. Hlavně proti černým tečkám. Zanechává pleť čistou a vyživenou. Jsem s ním spokojená.
účinnost: 80%
cena :cca 80-120 Kč

Doufám, že jsem vám aspoň trochu pomohla u výběru krému, masek atd. na pupínky. Můžete přidat i Vaše tipy do komentářu. Užijte si zbytek prázdnin:D!



3 komentáře

  1. ó tolik přípravků :D
    No Eclaran bych nejradši prohodila oknem, taky ho mam na záda, sice pomáhá, ale kdo to má sakra furt mazat. já na to dlabu, vyroste, zmizí, čést :D já si tam nedošáhnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem na tom stejně jako ty:D mažu se vším tak jednou za měsíc a potom tvrdím, že to nepomáhá:) přesně tak!:D

      Vymazat
  2. doporučila bych vyzkoušet produkty L'Occitane (řada andělika), Lush(třeba mátovo-čokoládová maska) a Yves Rocher(tonikum a krémy). Je to přírodní kosmetika s minimem konzervantů a vážně pomáhá. Je sice docela drahá, zato ale vydrží delší dobu. Yves Rocher je z nich nejlevnější a je skoro v každém větším obchodním domě. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.