Mickey Mouse

2014/06/25


Jsem jediná komu nedochází, že za tři dny jsou prázdniny, na které se těšíme celý rok? Zdá se mi, jako kdyby jsme před měsícem začínali devítku. Hrozně to uteklo. Tenhle konec roku byl hrozně uspěchaný. Vždycky nám v polovině června skončily kroužky a měly jsme spousty volného času, ale teď jsme zase ve spěchu. Rozlučák, "kapela", odevzdávání učebnic a fofr ve škole. Hned v neděli odjíždíme s kámoškou (zdravím věrnou čtenářku blogu!) na tábor. Chtěla bych udělat článek, něco ve stylu "devět let na základce", přece jenom 9 let je dost, ale vím, že s tím všichni spolužáci nemusí souhlasit, takže to budu respektovat a ještě to dořeším. 

Dneska outfit z pátku, klasického pátku s nákupama a jídlem. Zasloužíme si potlesk za focení mezi tolika lidma. 

BTW : Máte taky nová blogger ? :D 































































 
 

7 komentářů

  1. aká si peknááá :)))


    sweetlollipopqueen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. to je krásný outfit! a k focení mezi lidmi gratuluji! :D

    OdpovědětVymazat
  3. ty si vždy pekná a milá! :) a ani mne to ešte nedochádza

    OdpovědětVymazat
  4. Ty končíš devítku? To je krásné, základní škola a hlavně devátá třída pro mě bylo nejkrásnější potěšení, pak přišla střední a plno arogantních lidí. Jinak outfit se ti moc povedl :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. potlesk si naozaj zaslúžite ;D ja s tým mám večný problém. hádam to raz prekusnem. :) inak tričko ti sekne, je to veľmi milé.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.