White days

2016/01/25

  Zdravíčko ! 
Neozývala jsem se asi týden, možná déle, ani se nechci dívat. Každopádně víte jak to chodí před pololetím. Známky máme u uzavřené, takže konečně přichází klid a dokonce i volno od zápasů. Už se mi hromadí počet úkolů, které chci dlouhou dobu udělat, ale pořád se k nim nemůžu dokopat. 
Určitě vám neuniklo to počasí, kterého už mám dost. Na lyže jsem se ještě ani jednou nevydala a ani mi to nevadí. Těším se na jaro, protože věčné oblékání bund a mokré ponožky mě neba. Kromě toho můžete zaregistrovat mojí novou super teplou sukni, která na fotkách vypadá o něco líp než v realitě (posuďte sami - klik) a asi ji budu prodávat, protože ji mám o něco menší. Jo, a doufám, že se vám líbí můj aka ruský kožich. 

sukně - tady
kabát - CA
taška - HM
boty - botovo.cz
 
 

21 komentářů

  1. Sukně vypadá opravdu moc hezky a poslední fotka je nádherná<3

    OdpovědětVymazat
  2. Sukňa podľa mňa vyzerá aj na tvojich fotkách dobre. :) Ja mám zimu rada, už len vďaka tým fotkám, veď sú nádherné! :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  3. Mě sice neustálé oblíkání bund, šál atd. dost štve, ale zároveň zimu miluju. Je to moje nejoblíbenější roční období, takže to vydržím. Sníh je nejlepší :) Podobnou sukni jsem nedávno někde viděla (ale jaksi jsem zapomněla v jakém obchodě, jenom vím, že to bylo na Černém mostě) a přemýšlela jsem, jestli si ji koupit nebo ne. Řekla jsem, že ne, ale docela lituju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podobné sukně teď najdeš v Pull&Bear, Straduvarius a Bershka :)

      Vymazat
  4. moc hezký fotky:) sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekný look a ten sneh dodáva fotkám veľmi príjemnú atmosféru:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší! Sukně je super!

    OdpovědětVymazat
  7. aka ruský kožuch vyzerá super :D ja mám zimu rada kvôli zasneženej prírode, ale už sa teším, keď bude zase teplo a mne nebude mrznúť nos
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  8. Tá sukňa je božská!!! <3 Si krásna a veľmi ti to pristane :)
    p.s. pozývam na giveaway TUTO

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny outfit ! :) sukničku mám rovnakú ale z OASAP :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné fotky jako vždy, ale tentokrát v tom sněhu jsou obzvlášť překrásný! :) Super outfit :))

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  11. Já i když mám radši teplo, tak kabáty mě prostě baví...a užívám si jejich nošení..tím netvrdím, že se na jaro a s ním přicházející očistu šatníku už taky netěším:). Sukně je bezvadná! I na fotkách vypadá moc hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale přijde mi, že jakoby celou zimu nosíš to stejné. Každý má pár kabátů nebo bund a určitě jich nemá nikdo tolik aby nosil každý den jiný. V létě žádnou bundu nepotřebuješ :)

      Vymazat
  12. Souhlasím s tebou. Bundy a věčně promočené boty, zmrzlé nohy, vysušené ruce a popraskané rty, nejsou to pravé ořechové. Venku to teĎ naštěstí vypadá na pěkné počasí, tak snad to vydrží co nejdéle:)
    Fotky jsou moc povedené. Hrozně se mi líbí ten kontrast tebe a sněhu:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.