Sushi sweatshirt

2016/02/29

Zdravím vás, 
musím říct, že prázdniny jsou v plném proudu a užívám si je. Už to chtělo chvilku volna. Vlastně mi došlo, jak rychlo to zase uteklo. To nejhorší ve škole máme za sebou, protože teď už to uteče. Velikonoce, k tomu nějaké akce, soutěže se sborem a výlety. Už "jen" 4 měsíce a jsou prázdniny. Stejně to uteče jako voda. 
Dnešní mikinu jsem si nedávno pořídila v Pull&Bear a to, že je na ní sushi, jsem si všimla až co jsem ji koupila, ale nevadí. K milovníkům chaluh a nezpracované ryby bohužel nepatřím. Už párkrát jsem sushi zkoušela a ani jednou jsem se nemohla přenést přes rybí pach. Kromě toho mám taky nové botky z botovo.cz a musím říct, že mě opravdu překvapily a jsou ve skvělé kvalitě. Sice do mrazivých dnů bych je nedoporučovala, ale jinak perfect! 

mikina - Pull&Bear
sukně - Pull&Bear
boty - tady
kabelka - c&a
 
 

20 komentářů

  1. já sushi víceméně ještě nikdy neměla (protože domácí neúspěšný pokus se nedá počítat jako ochutnání sushi :D), ale chci na něj někdy zajít do profesionální restaurace, protože zkusit se má všechno. Mikina je pěkná, to spodní sushi je strašně roztomilý! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jestli nemáš ráda rybí pach tak to nebude nic pro tebe :D díky :)

      Vymazat
  2. Jeeho mikina je super! :) Obchod Pull&Bear je jeden z mojich najobľúbenejších, vždy tam nájdem zaujímavé kúsky. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. mikina sa mi páči a taktiež aj sukňa :) ani ja nie som milovníkom sushi, hoci som ho už dvakrát chutnala, stále som mu neprišla na chuť
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  4. Tento víkend som bola v našom hlavnom meste-Bratislave a musela som zablúdiť aj do obchodov, keďže tu u nás nemáme nejaké extra skvelé značky a práve v Bershke a Pull&Bear som videla takéto funny tričká a mikiny. Celkom som na nich pokukovala, ale odolala som. Tebe veľmi pristane!

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som sushi ešte nikdy neskúšala, no určite to raz chcem skúsiť. V meste nám otvorili sushi reštauráciu, tak sa tam chystáme zájsť, ale aj tak si myslím, že to nebude až také chutné pre mňa.
    Btw. takýto účes ti veľmi pristane, mne sa dosť páči, no dala som sa ostrihať a nemám na to potrebnú dĺžku vlasov. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  6. Super vlasy!!! No já jsem zatím sushi nezkoušela , ale určitě to mám v plánu tak uvidíme jestli mi bude chutnat nebo ne ??

    OdpovědětVymazat
  7. Já ty tvé outfity prostě miluji, opět je vážně hodně povedený! Mikča se mi moc líbí stejně jako tvůj účes. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý outfit :) Ta mikča je rozjošná, sushi také nemám ráda :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, ta mikina je úžasná! Já teda sushi taky zase tolik nemusím, jen takové to základní, kde té ryby ani tolik není :D A máš tady krásně udělané vlasy :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Sushi som ešte nejedla, ale mám v pláne zmeniť to a skúšať niečo nové, tak uvidím čo z toho bude :D Mikina je krásna! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.