Brno photodiary

2016/11/18

Zdravím vás,
na začátku listopadu jsme si udělali jednodenní výlet do Brna kvůli veletrhu Gaudeamus. Konec konců jsme tam strávili asi jen hodinu, bylo tam nespočet lidí i škol a myslím, že to opravdu není pro někoho, kdo vůbec neví, co chce v budoucnu dělat. Každá škola byla něčím zajímavá a měla skvělé obory, ale vybrat ten jeden bylo opravdu nemožné. Asi nejsympatičtější pro mě byly zahraniční školy, kde se na nás snažili udělat, co největší dojem a vysvětlili nám všechny naše otázky.
Po veletrhu jsme si zašli na kávu a tousty do kočičí kavárny. Misto, kde jsou středem zájmů kočky na mě ze začátku působilo až moc hipstersky. Musíte si zvyknout, že vám půjdou po jídle a obzvlašt' po těch toustech, ty je nenechali klidné.

Už máte vybranou vysokou školu ?


7 komentářů

  1. já jsem momentalne 3 mesice na VSE obor Arts management a nemůžu si (zatím) stěžovat :)
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  2. Já tuhle kavárnu úplně miluju :) a na Gaudeamu jsem byla taky a měla jsem z toho podobný pocit, hlavně proto, že už vím, kam chci jít, takže jsem tam spíš tak ze zvědavosti nakoukla :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou krásné! :) Držím palce, ať si nakonec vybereš tu pravou školu pro sebe :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Já se teď taky rozhoduju, chtěl abych na fyzioterapii, ale nejsem si jistá, na kterou školu.. ale zahraničí mě taky moc láká :)

    OdpovědětVymazat
  5. The bodybuilding enthusiast should carefully weigh the claims of other supplements in the marketplace that promise more suitable outcomes every and every time. Muscle conflict is extraordinary. The organization is the first in the enterprise to apply a creatine-loose system that is more desirable with the modern results of muscle constructing NMDA amino http://www.strongtesterone.com/max-test-xtreme/acids.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.