UNICORN PARTY

2016/11/28

Zdravím vás, 
zítra se chystáme na výlet do Prahy, určitě uvidíte pár fotek, ale dneska se budeme věnovat mé narozeninové oslavě. Konala se na chatě a původní záměr určitě nebyli jednorožci, ale když jsem pak v kiku narazila na jednorožčí talíře a po chvilce i kelímky a ubrousky, nešlo se tomu vyhnout. Snad nejvíce mě mrzí, že jsem ztratila dvě instax fotky, na kterých jsme byli všichni. Jinak jsem moc nefotila, ale přeci jenom něco uvidíte. 
Samozřejmě jsem přidělala další stránku do mého instax diáře. 

UNICORN HORN

Jako DIY jsem si vymyslela jednorožčí roh. Potřebovala jsem jenom čelenku, barevné papíry a lepící pistol. 

DEKORACE

Na internetu jsem nakoupila balónky, mint brčka a taky "popcornové kyblíčky". Kromě toho jsem doma udělala girlandy, které jsme pak všude rozvěsili. Přidali jsme ještě balónky s číslem a světýlka, jak už jsem říkala talířky, ubrousky a kelímky jsou z kiku. 

OUTFIT

Nemohly chybět ani moje baby blue šaty. Sice jsou místo jednorožců s koníkama, ale toho si nikdo nevšiml. Jako dárek jsem dostala nášivky, kde je jednorožec i duha. Chtěla bych si koupit nějakou oversize džínovou bundu a tam je našít. 
Fotky bohužel nejsou moc kvalitní, ale aspoň pro představu.

4 komentáře

  1. Jednorožci mi obecně přijdou spíš trapní než krásný ale tohle působí tak pěkně, mile, že se to líbí i mně

    OdpovědětVymazat
  2. Jej to je zlaté :) a uži si to v Prahe

    OdpovědětVymazat
  3. Podle fotek je vidět, že jste si všichni oslavu užili :-) . My děláme v létě také takovou párty a máme z ní taky hodně fotek :-) . Letos jsem na oslavu půjčila i profi ozvučení , takže jsme to měli i s pořádnou hudbou :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.