Přípravy na léto

2020/03/31

Letos jsem se rozhodla to nepodcenit. Co? No přece výběr oblečení na blížící se jaro a podzim. Máte to taky tak, že s nákupy dlouho zdráháte a nakonec si uvědomíte, že už je konec léta a je pravý čas se vybavit svetry? Tak letos to bude jinak. Už jsem udělala první objednávky a ta další bude na www.spartoo.cz.


Pro mě nejjednodušším výběrem jsou určitě doplňky, a to boty a kabelky. Výběrem netrávím hodně času a mám své oblíbené eshopy, které jsou vždy trefa do černého. Podle čeho se při výběru řídím? Na letní sezónu potřebuji 3 typy bot: pohodlné, trendy a k šatům. Do té první kategorie řadím Conversky a mé oblíbence z minulého roku - Birkenstocky, které bych doporučila každému, kdo o nich aspoň chvíli přemýšlel. Procestovaly se mnou Sri Lanku a Thajsko a jsou nenahraditelné. Trendy  boty jsou ty, které sice vypadají hezky, ale dlouho v nich nevydržíte. Jsou to třeba mokasínkové nazouváky, ve kterých po hodině nemůžu vydržet. Do kategorie "k šatům" řadím boty na podpatku. Klidně nízkém, ale jsou to boty, které se hodí k "hezčím" a elegantnějším outfitům. Tolik k mému výběru. Určitě nepotřebujete 10 párů. 

Kabelky jsou něčím, čeho nemáte nikdy dost. Aspoň pokud jste žena. Ikdyž se poslední dobou stále více přesvědčují o tom, že se vyplatí mít "tu jednu" a od té doby, co jsem si ji pořídila jsem na sobě neměla jinou. Každopádně pokáždé, co si prohlížím internetové obchody do této kategorie zavítám. Všichni tvrdí, že černá je klasika a vynosíte ji ke všemu. Co takhle "white/beige is the new black"? Světlé kabelky se také hodí ke všemu a hlavně nepůsobí, tak těžkým dojmem jako ty černé.

Doporučuji se kouknout po nějaké kvalitnější. Dnes se už i ceny kabelek v řetězcích pohybují v řadě tisíců. Opravdu doporučuji si nějaké peníze ušetřit a koupit si něco, co bude alespoň trochu kvalitní. Myslím, že dobrou koženou kabelku jde sehnat i od 2 tisíc korun. Ideální volbou jsou samozřejmě i vintage kabelky, kdy na stránkách jako ebay, amazon.. jdou sehnat originální kousky za značně přijatelnější ceny. 
Nepodceňte to stejně jako já každý rok. Vybavte se basic kousky na léto a v létě obcházejte obchoďáky obloukem. 
Článek vznikl díky spolupráci se www.spartoo.cz


4 komentáře

  1. Skvělá inspirace :) Taky poslední dobou přemýšlím, jestli si nenašetřím na nějakou kvalitnější kabelku, ale zatím jsou některý věci přednější, tak třeba jednou, až budu mít pravidelný příjem :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Panebože, teprve teď jsem viděl tyto krásné boty. Léto brzy přijde. Je to velmi vhodné pro dovolenou u moře. Mám v plánu koupit boty, které by odpovídaly mým high waisted swimwear(Wholesale7).

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem teda letos přípravy na léto trochu podcenila a teď bojuju s tím, že nemám co na sebe. Což byl problém hlavně v momentě, kdy jsme s partnerem jeli na dovolenou do Řecka a já neměla co na sebe. A ještě jsem tam ztratila sluneční brýle a neměla jsem s sebou náhradní. A kupovat teda v centru Athén brýle, to vám udělá pořádnou díru do rozpočtu.

    OdpovědětVymazat
  4. Hello, are you still updating your blog? I just want to know if you can still update your blog. I'm Etan from https://romytisa.com(a women's bags store) and I just want to reach out for a possible collaboration!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.