Lace and denim

2016/08/09

Zdravím vás,
dnešní den jsem vstávala asi ve 4, odlétáme totiž na deset dnů do Portugalska. Jako každým rokem vyrážíme na eurocamp, je to už náš třetí. Minulý rok jsme byly v Itálii, což byl skvělý výlet. Bydlely jsme v blízkosti Lago di Garda, ale kromě toho jsme dost dobře poznaly Veronu a koukly jsme se i do Benátek. Je to první větší výlet, na který beru svůj PEN, tak uvidím jestli se splní to, kvůli čeho jsem ho kupovala, takže to, že zabere málo místa a je skvělý na cestování. Nesmím zapomenout ani na INSTAX, do kterého mám dva filmy a už konečně se s ním musím naučit zacházet. Jestli máte nějaké instax tipy, tak sem s nimi. 
Fotky jen v podprsence tu už byly minulé léto. Teď jsem k ní vybrala all denim a klasické černé conversky, které si určitě nezapomenu sbalit s sebou. 
Užívejte prázdniny ! 

šortky - sh
bunda - DKNY
podprsenka - H&M
conversky - tady 
 
 

8 komentářů

  1. jsi krásná ! a ten outfit vypadá skvěle :) do Portugalska bych se někdy chtěla podívat (stejně tak jako snad po celým světě) musí tam být krásně. V Itálii už jsem byla, ale nikdy jsem se nebyla podívat po památkách a dokonce jsem nebyla ani v Římě (kde je teda tak sto miliard turistů :D)
    Užívej Portugalsko a foť! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naozaj dokonalý outfit, veľmi ti pristane! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekný outfit :) Pristane ti a aj tieo copiky su super :)
    http://veraparadis.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi ti to pristane! :) Super outfit :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Túto podprsenku mám aj ja a je veľmi pohodlná :) uži si Portugalsko, ja už vo štvrtok idem domov z Anglicka na Slovensko
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit je super a celkom ťa obdivujem, že nemáš problém vyjsť na ulicu takto vyzývavo, no beriem to samozrejme ako pozitívum! A Portugalsko si uži, bude to určite super zážitok:)

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, skvělý outfit! :) Užij si Portugalsko :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. naprosto skvělý outfit♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.