Praha photo diary

2019/07/05

Jak možná víte, nebo taky ne. Před více než měsícem jsem byla v Praze. O výletě jsem věděla už dlouho a byl naplánovaný kvůli finále Czechoslovak top model. Kromě toho nesměly chybět trhy a nákupy. Musím přiznat, že jsem se všechno až tak neužila, kvůli nemoci. Hned po příjezdu jsem dostala antibiotika. Jen abych vás uvedla do tématu : Czechoslovak Topmodel je jak už z názvu můžete pochopit, modelingová agentura. Holky, které se zúčastňují soutěže se postupně přes castingy dostávají až do finále. Pojďte se kouknout, jak finálový večer vypadal.

Byla to má první takhle velká akce. Vyskytla se možnost vzít si sebou společníka, takže jsem tam nemusela být sama. Neměla jsem představu, jak by to mohlo vypadat a dokonce jsem byla trochu nervózní, ale bylo to přesně tak, jak jsem si to představovala. Akce se konala v hotelu Intercontinental Praha, krásné prostředí a moc milí lidé. U dveří slečna se seznamem hostů a plno novinářů fotící známé tváře. 
Samotné finále bylo moc příjemné, skvělí moderátoři a hezké slečny, ale moje favoritka nevyhrála. Nejlepší na tom všem bylo, že modelky chodily přímo mezi hostmi, takže jsme je viděli úplně zblízka a šlo vidět, jak moc byly nervózní. 
Kromě toho jsme stihli i procházky po Praze, které jsem o vánocích ještě hezčí. 

4 komentáře

  1. Taky jsem si v prosinci udělala výlet a navštívila vánoční trhy v Praze, člověk se nějak musí na ty Vánoce naladit :)
    MY COZY CORNER

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekný článok :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá to ako super akcia, škoda len tej choroby.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.