Jak ušetřit při nakupování online ?

2019/08/20

Zajisté všechny milujeme slevy. Ten skvělý pocit, když za vytoužený kousek můžeme zaplatit méně, než bylo na původním štítku. Je to tak ? 
Teď si představte, že takhle šetřit můžete při každém nákupu. Většina mých nákupů probíhá online. Samozřejmě ne všechny, ale co si budeme povídat, na internetu je prostě větší výběr, máte více času a hlavně více klidu a pohodlí. 
Některé z vás už možná tuší kam tím směřuji. Vzhledem k tomu, že se blíží Vánoce a ti rychleji už objednají dárky, tak mám pro vás skvělý nápad. Jedná se o cashbackový portál Plná Peněženka. Posnažím se to všem co nejpřehledněji ukázat.

CO PLNÁ PENĚŽENKA VLASTNĚ JE ? 
Portál, který vám z každého nákupu vrátí určité procento zpět. 

JAK TO FUNGUJE ? 
Je to vlastně úplně jednoduché. Nejdůležitějším krokem je registrace. Ihned po zaregistrování vám na vašem účtu přistane bonus 50kč, což je na začátek skvělé. Pak už si jen stačí vybrat obchod, ve kterém chcete a budete nakupovat. Výběr je opravdu velký. K dnešnímu dni se na Plné Peněžence nachází přes 560 obchodů. Mezi mé nejoblíbenější patří : Sizeer, Zoot, Answear, Booking a nebo Ebay. Uděláte objednávku jako normálně a po zaplacení vám portál vrátí určité procento, které máte vždy napsáno pod jménem obchodu, zpět na váš účet. 
Možná bych mohla ještě říct, že pokud budete s cashbackem Plné Peněženky spokojení, můžete jí doporučit dále svým přátelům. Jestli ti pak budou aktivní, obdržíte na svůj účet 300kč. 

MOJE POPRVÉ ?
Já jsem si pro můj první nákup vybrala Answear, který vrací 6% zpět. Objednávala jsem v úterý a ve čtvrtek už jsem měla balíček doma, stejně jako peníze na mém účtu. 
Svetr mě stál 350kč a kabelka 500kč. Dohromady tedy 850kč. Bylo mi vráceno 51kč, což už se vyplatí. nemyslíte ? 

4 komentáře

  1. Zní to fakt zajímavě, akorát já mám ten problém, že mě celkově nakupování po internetu zase tolik nebere, vlastně ani nebaví - já si radši všechno prohlédnu na vlastní oči. :D Ale budu to mít v paměti, třeba se portál bude někdy hodit. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý článek, díky za tip. ;-) Pro ty, kdo nakupují na internetu, to vůbec nemusí být špatná věc. Proč to nezkusit.

    OdpovědětVymazat
  3. Super věc jsou také slevové kupóny , které se dají uplatnit v řadě obchodů na internetu. Já s nimi nakupuji a i když díky nim získám slevu jen pár procent, tak i tak je to super. Ve výsledku se to nasčítá, takže už jsem ušetřila poměrně dost peněz.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná a nevšední kabelka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.