2012/10/18

Tak dlouho, to tady bez článku ještě nebylo. Omlouvání, je zbytečné :) Škola nás zaměstnává natolik, že pak už nemámé sílu na nic :D V úterý jsme přijely se soustředění se sborem. Jezdíme do Ružomberoka na Slovensku. Jedem vlakem do Žiliny a tam přesedáme. V Ružomberoku jedem autobusem až na Vlkolínec a to největší vzrůšo na nás teprvé čeká. 15-ti minutová "procházka" hodně do kopečka a k tomu ty kufry. Všichni jdou úplně normálně jen já jsem zadýchaná jako blbeček a v polovině kopce už nemůžu :D Je to nejlepší relaxačnězpívájící pobyt. Jíme jako parta dřevorubců, vůbec nevíme, kde se to všechno do nás vejde. Pět rohlíků na snídaní je tam na dením pořádku. Zpívámé ráno, zpívámé odpoledne a divte se i večer ! Když nezpíváte, tak musíte být venku :) Na konci pobytu musíme všichni uklízet. Hned jsme volaly, že chceme vysávat chodbu, protože to je to nejlepší a nejlehčí, co můžete dělat! Pak jsme, ale neměly co dělat a pomohly jsme holkám uklidit v koupelně. Poslední den byla úplně nechutná. Vydržím všechno, ale tohle bylo opravdu moc. Všude vlasy a poházené použité tampónky a uchošťoury, na zemi rozťapkaný nějaký nepořádek, ulepené zrcadla, špinavé ponožky, ale nejhorší byly ty použité dámské hygienické potřeby (doufám, že to chápete,nechci to psát přímo) na poličce a dokonce i ve sprše nasáknuté vodou. Fuuuuuuuuuu ! A potom, že holky nejsou prasata. Tak jsme vytáhly snad všechny čistící prostředky co tam byly spolu s čističem grilů a vrhly jsme se na to ! Celé jsme to vystříkaly savem a vykartáčovaly. Ke konci naší akce se tam nedalo ani dýchat, celé to tam smrdělo savem, ale měly jsme pocit s dobře odvedené práce a bavilo nás to :) 
PS : Doufám, že se to někomu bude chtít číst. 
PSS : Polovina článku je jenom o tom, jak jsme čistily koupelnu.
PSSS : O tom, jak jsme čistily koupelnu bych mohla psát knihu.
PSSSS : Tohle je asi nejdelší článek v dějinách :D

1. Ružomberok // 2. :DDDDD  // 3. Ninka a její placky :D (zabije mě) // 4. Bravíčkové rady nad zlato :D // 5. ----- // 6. Nemá oči :DD // 7. Hrajeeem // 8. :) // 9. Come all ye shepherds :) 

5 komentářů

  1. hned bych jela na soustředko:D
    a zase super fotky,jak to jenom děláte?:D')

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. soustředění jsou nejlepší!:) nechodit do školy a všechno:D
      děkujeem:)

      Vymazat
  2. Pěkné fotky!
    Máme na našem blogu Giveaway, tak bychom tě rády pozvaly :)
    http://thendstyle.blogspot.cz/2012/10/giveaway-1.html

    OdpovědětVymazat
  3. I invite your blog cute to me and if you like follow me and I follow back
    perlitalizardo.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní15/9/13 12:06

    krásne fotky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.