Christmas♥

2012/12/24

Tak na začátku bych Vám chtěla hlavně popřát hezké, veselé a klidné Vánoce. Většina z nás, (aspoň já) už po rozbalování, dárků se přecpává cukrovím a dívá se na pohádky, které nikdy neomrzí. K těm pohádkám, ještě zatím nepouštěli Mrazíka :D. Doufám, že to napraví, co by to byly za Vánoce, kdyby nedávali Mrazíka. I když to zní divně, pořádně a celého jsem ho viděla teprve na hodině ruštiny před týdnem:D.
Miluji Vánoce:)! Ale Je divné, že vždycky už měsíc před Vánocemi všichni všechno shánějí, uklízí, připravují, jenom stres, co komu koupit atd. A pak jenom tři dny a je všechno fuč:D.
Co jste našly pod stromečkem, pochlubte se!:)

Ještě jednou Veselé Vánoce!

4 komentáře

  1. Ahoj, přeji ti krásné svátky!:)) Já na mrazíka taky pravidelně koukám každé vánoce:D)) Jinak jsem pod stromečkem nenašla nic vyloženě extra, ale radost jsm měla z každé maličkosti:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. maličkosti jsou nejlepší :)) je supér dostat více malých věci, než jednu velkou, ikdyž jsem to měla spíše opačně ! :) Hezké svátky ! ♥

      Vymazat
  2. Také přeji krásný svátky :). Máš moc hezký blog, pokud budeš mít zájem koukni ke mě, zatím se měj :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.