Sleek - Oh so special

2013/02/01





         Všemi vychvalována paletka stínů od Sleek. Poskytla mi jí k zrecenzování stránka www.bestmakeup.cz . A za tohle jim moc děkuju. 

Mám teda paletku Oh so special ! Vybrala jsem si jí, protože mi přišlo, že jsou ty stíny nejvíce praktické a hodí se jak na denní tak večerní nošení. 

























        Uvnitř paletky najdete 12 stínů, aplikátor, který je úplně na nic a opravdu skvělé velké zrcátko, které Vám v pohodě vystačí na nalíčení. 

Když jde o pigmentaci, hlavně těm tmavším stínům není co vytknout. Světlejší je zapotřebí nabírat stětcem déle a dát více vrstev, aby barva byla taková jako v paletce. Určitě to není tak (aspoň u Oh so special), že ťupnete do barvy a máte tolik stínů, že s ním namalujete celé víčko. To opravdu né ! :) Máslovitost je skvělá, ale ne tak skvělá, jako třeba u stínů od Inglotu. Vydržely mi na oku (bez báze) od rána asi do 15 hodin, kdy by už potřebovaly upravit. CENA : cca 300kč, takže jeden stín vás vyjde na asi 25kč

























Srovnání SLEEK a ESSENCE 

Stín od Essence Party all night a stín s Oh so special, gift basket. Když si to spočítáte tak vás jeden stín od Essence vyjde dráž než paletka od Sleek. 
ALE ! Všechny stíny určitě nevyužijete. Je tam toho stínů méně a hlavně podle mě je kvalita srovnatelná. Některé stíny od Essence jsou opravdu nepodařené a vůbec nekreslí. Což se, ale nedá říct o Party all night. Tenhle stín se jim opravdu povedl. Vím, že jsem vychválila Sleek a teď ho tady srovnávám s drogerkovými stínami, ale Essence si může dovolit každý, zajdete do drogérky, vidíte je na vlastní oči. Zatímco Sleek musíte objednávat přes internet, platit poštovné a ani nevíte jak ty stíny doopravdy vypadají. Takže kdybych si měla objednat Sleek, tak si to asi pořádně promyslím :) 










                          
                       Gift basket od Sleek , Party all night Essence 

+ Fotka s internetového obchodu 




















             Máte některá tuhle paletku, popřípadně hodláte si ji pořídit ?:) 

7 komentářů

  1. samé skvělé odstíny! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají nádherně , ty barvy jsou dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  3. úplne nádherná paletka hlavne ten tieň vpravo v rohu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je supér ! :) ale ještě jsem se nějak nedostala k tomu abych se s ním nalíčila :)

      Vymazat
  4. Tahle vypadá jako bomba na jaro... asi o ní začnu uvažovat :)
    dobrý výběr :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už hodně dlouho po Sleek paletkách pokukuji, bylo by to něco pro mé experimentování.. :) :D a navíc je super, že většina odstínů je použitelná i na denní nošení, takže co víc si přát.. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.