Fall edition

2014/11/15

Mám všechno tak krásně naplánované, jen by to chtělo dodržovat. Příští článek bude o organizaci času. Tenhle týden proběhl úplně v pohodě, jak ve škole, tak všude jinde. Na celý listopad se moc těším. Příští týden bude hodně plný, ale za to do školy moc chodit nebudu. Protože : v pondělí je volno, v úterý je úplně normální den, ale hrajeme školní volejbalový turnaj (už se všichni nemůžou dočkat), ve středu máme nějakou soutěž v angličtině, tak doufám, že to zabere aspoň pár hodin, ve čtvrtek do školy nejdu vůbec, protože máme koncert a odpoledne zkoušku na jedno nejmenované vystoupení. A v pátek škola pořádá jednu akci pro prvňáky, takže co víc si přát. 

Článek je plný věcí, které mám na podzim ráda. Jsou to něco jako oblíbenci/random. Mně osobně podzim vůbec problém nedělá, nemám depky ani špatnou náladu. Jak to máte vy ? 

Co Vám dělá na podzim radost ? :) 
















NÁKUP MĚSÍCE 
Za nejlepší nákup celého měsíce, považuju právě tuto blbost. Naušničky, i když né moc podzimní, tak konečně mám takové, které jsem už dlouho chtěla. 
House

KOSMETIKA 
B.U je ta nejsladší vůně, kterou jsem kdy měla. Prý voním jako mimčo. Nový, všemi vychvalovaný make up od Dermacolu, je super, už jsem si zvykla i na ti vůni. 
























APLIKACE 
Aplikace, kterou vám můžu jen a jen doporučit je icoron. Jde to o, že systémové ikonky, vyměníte za nějaké hezčí, barevné, jaké jen chcete. Já už aplikaci používám dlouho a nikdy s ní nebyl žádný problém. Dokonce můžete vyměnit úplně celý vzhled menu. Doporučuji !! 


















OBLEČENÍ 
Tento měsíc jsem pár věcí objednala, něco nakoupila, ale nic převratného to nebylo. Až na tenhle supr svetr, můj první rolák. Šálu nosím neustále, ptali jste se odkud je (C&A), obě věci jsem měla v minulém outfit postu. 
























POMOCNÍK MĚSÍCE 
Věc, bez které bych nemohla tento měsíc existovat a nikdy jí nechci ztratit, je můj diář. Určitě o něm ještě uslyšíte příště.
 PITÍ
Na podzim piju čaj, ale jenom černý a jenom Lipton. V pátky si kupuju ROKO, které jde koupit bohužel jen v Polsku.

PODZIMNÍ RADOSTI
Jedinou radostí podzimu jsou svíčky, kterých mám doma plno a samozřejmě moje už trochu jeté papuče. 

6 komentářů

  1. Mě dělá dobré společníka při podzimu šála, kafe, svíčky a auto, kterým jedu na farmářské trhy, nakoupím potřebné věci a doma si z nich udělám horkou zeleninovou polévku :-)) Jako třeba dneska :o))

    Měj se hezky,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. Keď mám na jeseň zlú náladu, pomôže mi čaj, kniha a hudba ♥ :)

    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  3. Haha, papuče udělají radost vždycky :) já taky nemám na podzim depky nebo tak, ale mám nechutně moc školy, takže si na nějaké radosti moc čas nenajdu. Ale snažím se, třeba teď se jdu dívat na Frozen, jéj! :)

    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Ten šál je nádherný:D Tak to máš teda pekný týždeň. :DD Ja tiež zbožňujem jeseň, celkovo kvôli takej nostalgickej atmosfére, ktorá sa mi spája najprv so začiatkom školského roka, potom so všetým, čo sa na jeseň v škole deje a neskôr už aj toľko očakávaný príchod zimy a Vianoc:D

    Mrs.Dominica

    OdpovědětVymazat
  5. Kafe a černý čaj mi dělá radost celoročně. Takže na podzim skromě řeknu, že mi radost dělá brzké stmívání. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.