Random : one day till Christmas

2014/12/23

Ahojte ! 
Jak se máte ? Už máte napečeno ? Co plánujete na volné dny ? 
Přes víkend jsem byla v Praze, kde je úplně hrozně moc lidí a všude se cpou. Včera jsme si s Agátou předávaly dárky, co jsem dostala uvidíte dole. Dneska plánujeme ranní procházku a zase nestíhám a to ještě nemám uklizeno, což mi vůbec nevadí. Zbývá už jen jeden den, což asi každý ví. 
Víte co dostanete ? Já ani trochu netuším a nějak mi na tom ani nezáleží. Když jsem byla mladší, tak jsem si dárky plánovala snad už někdy o prázdninách, ale teď to jde nějak mimo mě. Na svátcích mě nejvíce baví ty písničky v rádiu a pohádky :) Zítra snad ještě postnu jeden článek, takže vám popřeji až tam. 
Mějte se hezky !
 Děkuju !♥
























společně jsme pekly :) 














































před a po vánočním zásahu :D 















































výrobna :D 























čelenka (C&A) kraťasy (H&M)






















fakt je to hnus :D 























 
Buddha pro Agátu :D 























už se na tom pracuje :) 























Rossmann :) 
 
soustředěný výraz :D 
 

12 komentářů

  1. My máme akurát tak napečené, no dnes ráno som to zdobila a vôbec to nevyzerá tak, ako by malo. :D ale veď to je predsa jedno. :D

    skvelý článok <3 tak teda Veselé Vianoce :D

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  2. Ty perníčky jsou naprosto nádherné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné fotky a nádherně ozdobené perníčky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím, mám otázečku...pocházíš z nějaké spešl části Česka, kde je nářečí? Mě vždycky vyděsí, když někdo říká babičce "babka", u nás je to hanlivý slovo. :D Já vím, všímám si blbostí.
    Přeju ale krásný Vánoce a skvělý vstup do nového roku. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bydlím kousek od Ostravy a vlastně v Českém Těšíně, kde je polská národní menšina. Babka nemyslím nijak urážlivě. Jsem tak zvyklá. Není to nějak hezké a milé, ale v nářečí se to tak urážlivě nebere. Říká se i starka a taky je to vpoho :D a děkuji :)

      Vymazat
  5. Néé tys ty jelly beans taky měla? My jsme se málem poblinkali hned jak jsem si místo čokoládovýho pudinku vytáhnu dog food, ble! Do Prahy se chystám až třicátýho tak snad už bude vylidněno a slevněno :D Babičce kdybych napsala na dárek babka, asi bych se u ní tak půl roku neukázala, jak to máte vy? Mimochodem máte krásný perníčky a nejvíc se mi líbí ty rukavky hnedka nahoře :))) Hezké Vánoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to psí žrádlo je dost nechuťárna a ty ponožky jsou asi nejhorší :D no to nevím :D před Silvestrem to asi taky nebude žadná sláva :D vysvětlení k babce:D o komentář výše :D

      Vymazat
  6. My sme si včera s kamarátkou predali darčeky a úplne na mňa spadla vianočná nálada :D. Neskoro, ale aspoň nejaká je. Veselé Vianoce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lepší pozdě než vůbec:D já třeba vánoční náladu ještě ani neměla :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.