New in

2015/03/22

Zdravím! 
Dneska zase new in článek. Vždy mám něco nového, ale většinou vám to hned ukazuju v outfitech, ale za poslední dva týdny se mi toho nasbíralo dost na celý článek. Myslím, že nejlepší jsou právě tyhle "šaty".
Poslední dobou i o víkendech moc nestíhám a jak už jsem minule psala, líné víkendy u nás doma nehrozí. Možná už někteří víte, ale spíše ne, že se v nejbližších týdnech stěhujeme, takže je potřeba všechno zařídit. Právě včera jsme byli kupovat nějaký nábytek. Se stěhováním se pojí i články, tak doufám, že to nějak vymyslím. Chci vám ukázat, jak si plánuju pokoj a jak bych si ho představovala, co za nábytek chci a tak. Pak bude asi další článek, jak to všechno z mé hobbití komůrky balím a vybaluju v novém pokoji. Připojila bych i nějaké diy do pokoje. Tak se snad máte na co těšit !

Co jste si naposledy koupili vy ?























Můj asi nejlepší nákup za calý měsíc. Možná jsou trošku infantilní, ale to nevadí. Ještě by se mi líbily takové kraťasy :) 




















První midi sukně, kterou jsem si dlouho přála. 
- sh





















Skvělá letní sukně a velvet crop top, který už možná hraničí z nevkusem ? Záleží, jak pro koho :D
- sh





















Hrubší svetr, který chci v teplejších dnech nosit jako kabátek. Kožená sukně, která příšerně smrdí "čínou" a nejde vyžehlit, ale to se vyřeší. Nedoporučuje jestli jste větší než 165 ! :D





















Pruhy na léto :)
- sh





















Moje snad první šaty, které nejsou  střižené do áčka.
- sh

14 komentářů

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.