Italy, again

2015/09/05

Zdravím vás, jak jistě víte už podruhé jsem tento rok navštívila Itálii. Poprvé jsem tam byla se sborem kvůli soutěži a teď kvůli Eurocampu. Už minulý rok jsme spolu s Agátou absolvovaly jeden camp tady u nás, v Česku a moc se nám to líbilo. Itálie byla úplně jiná, ve všem. Jiní lidé, jiné ubytování, jiní leadři a hlavně jiná země. Byl to skvělý výlet, párkrát jsme navštívili Veronu a na zpáteční cestě taky Benátky. Celou cestu vám popíšu v článku. 
Všechno to začalo hrozně dlouhou cestou a obrovským kufrem. Jeli jsme od nás z města do Frýdku-Místku, odtamtud do Olomouce a z Olomouce vlakem do Prahy. V Praze jsme strávili pár večerních hodin. Prošli jsme se, dali si kávu a něco k večeři. Před půlnoci nám odjížděl autobus do Verony. 
Někdy ráno jsme byli ve Veroně. Čekali jsme pár hodin na účastníky ze Španělska, tak jsme se poprvé podívaly do centra Verony. Byli jsme ubytování v městečku Bardolino, které leží u Lago di Garda, takže jsme nebyli u moře, ale u jezera. Bydleli jsme ve dvou pokojích. Jeden pro kluky a druhý pro holky a už nikdy víc to nechci absolvovat. Nemáte chvilku klidu, ani v noci. Celý camp jsme hráli hry, chodili do města a a každý večer patřil jiné národnosti. 
česká ochutnávka 
 
 
Výhled a fotky z Rocca di Garda, skály, kde jsme trávili jeden z večerů. 
Samotnou Veronu jsme kvůli různým hrám a dlouhému volnému času poznali dost dobře. Dokonce si pamatuju různé názvy ulic a náměstí. Toto město je známe hlavně kvůli Romea a Julii. Na stěně, kde se píšou různé milostné zprávy už opravdu není místo a myslím si, že to každý rok obnovují, protože všechny vzkazy byly z tohoto roku. Kromě balkónu najdete ve Veroně i něco jako menší Colloseum, které můžete vidět v pozadí na fotkách. Všechno jste mohli sledovat na mém Snapu - Agnieszka710 nebo instagramu - agaandaga1. 
Benátky příště... 

6 komentářů

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.