Jeden den v Benátkách

2015/09/11

Pokračování... 
Poslední den na zpáteční cestě jsme se rozhodli strávit v Benátkách. Ráno jsme vyjížděli vlakem z Verony a autobus domů nám odjížděj zase někdy v noci. Nikdo z naší české skupiny Benátky předtím nenavštívil a ani jeden z nás neměl ponětí, co tam tak dlouho budeme dělat. První problém se objevil hned na benátském nádraží. To, že úschovna kufrů byla maximálně předražená bychom ještě nějak překousli, ale bohužel tam nebylo místo, takže to vypadalo na to, že tam budeme celý den sedět u kufrů. Naštěstí jsme něco, kde kufry necháme našli, ale bohužel to bylo poměrně daleko, takže jsem s mým kufrem, který měl určitě přes 30 kilo musela překonat i schody. 
Hned na začátku jsme si řekli, že nebudeme nikam spěchat, protože jsme byli šíleně unavení a nemusíme vidět všechno, jako hlavní cíl jsme si dali slavné náměstí sv. Marka. 
 Párkrát jsme zabloudili, tak jsem se ujala mapy. Můžete si všimnout, že jsem dokonce sladila outfit, chlapíci na gondolách měli úplně stejné trička a účes mi dělala kamarádka, na cestování v 37 stupních byl výborný. 
Na náměstí jsme samozřejmě trefili a dali si rozchod. Vůbec nás nepřekvapilo, že tam všichni seděli na zemi, tak to v Itálii chodí všude. Obešly jsme náměstí, dokonce jsme se podívaly do katedrály a sedly si v úzké zapomenuté uličce, kterou turisti ještě neobjevili. 
 
 

10 komentářů

  1. Pani muselo to tam byt uzasne:) strasne hezke fotky!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, musela tam být super atmosféra a ten outfit je na takovou cestu vážně jako dělaný :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé vám vyšlo tak skvělé počasí! Sestřenka tam taky teď byla :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tie vrkoče ti veľmi pristanú! :) Fotky sú naozaj prekrásne. Muselo tam byť fantasticky :)
    With grey wolf

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně krásné fotky a úžasný outfit :-) D.

    OdpovědětVymazat
  6. Benátky sú nádherné! Ty tiež! A perfektné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní13/9/15 16:22

    Jé, zavídím ^^ Do Benátek jsem se vždycky chtěla podívat, jednou se mi maximálně poštěstilo tama projet, ale houby jsem viděla =D Moc se mi líbí outfit =3

    Lessien, lessien-world.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Muselo to být super! :) Já v Italii ještě nikdy nebyla :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.