Taneční

2015/09/16

Taneční - největší společenská událost, kterou by měl podle dědečků a babiček absolvovat každý. Tam tě totiž naučí správnému chování. Místo, kde mohou holky nosit 10cm podpatky a krátké šaty vypadající jako noční košile a nikdo jim nemůže nic říct. 
Už mám za sebou dvě lekce. A baví mě to. 
Na lekce to nějak nepřeháním. Vlasy mám rozpuštěné, namaluju se jako každý den a rozdíl je jen v tom, že si obleču šaty a místo Conversek mám ty stříbrné zabijáky, které vypadají na první pohled nevině, ale jen se tak tváři. Ve skutečnosti mám naprosto odřené prsty, takže jsem to na konci poslední lekce vzdala a opravdu nazula Conversky a bylo to mých nejlepších 15 minut. 
BOTY - myslím, že k těm už se vyjadřovat nemusím, ale hodí se mi opravdu ke všem šatům.
ŠATY
Nosím ty, které mám. Žádné nové si nekupuju. Učitelka nám říkala, že můžeme jít klidně i v džínech, na ty lekce to je opravdu jedno. Myslím, že i sukně jsou fajn. 
Shein
Mohito 
 
Oasap
Oasap, Sinsay, Atmosphere
New Yorker, HM
...co na prodlouženou ? 
Půlkolonu máme až 24.10, takže mám ještě čas. V Mohitu jsem našla tuhle sukni, jen nevím, jestli se na tuhle příležitost hodí. Tak mi napište váš názor. 
Účesy
Jak už jsem psala, neřeším to. Ale třeba na půlkolonu bych chtěla takový ten věneček kolem hlavy, jestli víte o co mi go. Jinak třeba francouzský cop nebo drdol není vůbec špatný nápad. Aspoň vám pak vlasy nepřekážejí. 

17 komentářů

  1. tá suknička je jedna z najkrajších, akú som mohla vidieť! :-O.
    inak, keď som ja mala tanečnú, volila som čo najpohodlnejšie šaty. ako áno, vždy boli elegantné, ale vybrať si medzi, napríklad, tými s koníkmi a tými trblietavými z H&M, tak určite volím H&M, pretože sú vzdušné, jemné a určite sa ti v nich bude dobre tancovať :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Tá sukňa je úžasná !! :) a všetky tie šaty takisto :)

    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. ta sukně je vážně moc hezká! :3

    gingersmile.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mě to čeká za 2 týdny a docela se toho děsím! Moc hezké šaty a ta sukně je skvělá :)

    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je skvělý článek! :) Všechny šaty máš nádherné, určitě v nich zazáříš:)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ty první šaty jsou taaaak rozkošné<33

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé taky přemýšlím o článku, ale moje slova a myšlenky se docela liší s tvými! :) Teda jak v čem.
    -Jinak samozřejmě jako vždy boží článek a fotky a šaty a všechno!
    1. Na každou hodinu, na kterou jdu ndávám a vztekám se, že tam musím jít, kolikrát bych klidně začla i brečet, ale víš co, řasenka je peklo. Jenže pokaždé mě to v půlce začne bavit a ke konci jsem šťastná a chci znovu, ale bohužel až zas za týden. A takhle dokola dokola :D Hlavně si vůbec nezatancuju :( Zatím jsem nechytla nikoho moc, kdo by to fakt uměl :/
    2. Moje boty jsou jak Conversky, ale milionkrát lepší! Fakt! Netlačí mě nic, chodit se na nich dá, jsou černý a pevný a krásný! Nejspokojenější za svůj výběr jsem!
    3. Šaty na věneček a prodlouženou mám od jedné britské (myslím) návrhářky, tak jsem zvědavá, co budou lidi říkat. A plánuji v nich nějaké speciální focení, protože jsou fakt speciální, jedny jediné, originály! :D

    Jsem fakt nadšená z výběru tvých šatů! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě u nás jít v džínách? Společenská spebevražda a ani by tam nikoho nepustili. Holky pěkně silonky, šaty, kluci saka a rukavičky, tancujeme a učím se před veřejností, máte to také tak?

      Vymazat
  8. Tyyjo taneční, to už je nějaký ten pátek :D
    Ty první šaty jsou úžasný a Tobě hrozně seknou!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty . šaty jsou opravdu nádherné a co se týče té sukně, je opravdu úžasná, možná se na ní pudu podívat :).
    www.pimpleworl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. já prošla tanečními před dvěma lety a musím říct, že to byl docela zážitek. Měli jsme trochu "tvrdší" režim než ty, i na normální lekce jsme museli mít šaty a na prodlouženou (půlkolonu) tam všechny holky byly v těch načančaných dortových šatech. No ale každopádně jsem ráda, že jsem do tanečních chodila. Ty šaty z Oasapu a z HM jsou nejhezčí! :)

    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  11. ach ty taneční!<3 když jsem je měla minulý rok, nadávala jsem každou neděli, kdy jsem musela jet do města a tam trpět na podpatcích, a letos mi to chybí. Půlkolony a šluskolony byly skvělý akce, mrzí mě že v letošních ročnících nemám tolik známých abych mohla jít:D
    a ty šaty z Oasap jsounejlepší:)
    PS jsem na 100% pro tu sukni z Mohita, je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  12. Jee taneční, ty mi začly zrovna včera a jsem nadšená! Teda zatím.. Celkem mě to baví a je to fajn se po tom týdnu trochu víc obléct jako dívka a nazout podpatky :D Máš krásnou sbírku šatů a celkově ti to opravdu sluší! Na půlkolonu taky chci zvolit sukni.. A zrovna na tuhle jsem se v Mojitu dívala taky! :D Já si myslím, že by vůbec nebyla špatná s nějakým pěkným topem! Užij si další lekce! :-)

    my-innercare.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. My budeme chodit do tanečních, kde i na lekce se musí chodit v pořádně formálním oblečení. Škola má dlouholetou tradici(většina našich rodičů tam chodila také, dokonce pod stejnou instruktorku). A sehnat pořádné šaty byl boj. Protože to chtělo něco, v čem se dá pořádně tančit, neleze z toho zadek a nepadá to z ramen. A taky jsem sháněla boty, peklo, protože mám moc malou nohu. Uvidíme, jaké to bude, začínáme v říjnu. :-) Máš úplně boží vlasy!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Budeš na parketě určitě nejkrásnější. O:) Nádherné šatičky, ty první a poslední jsou top! Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  15. Jů, ta sukně je boží, doporučoval ji i stylista v Nákupných maniačkách :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné tančení ve stínu... Doufám, že se také jednou budu moci takto pohybovat někde na nějakém slavnějším místě a ne jen u mě doma nebo před zrcadlem u nás v tanečním studiu. Je to můj velký sen a doufám, že se mi i vyplní :) MImochodem, na kurzy chodím do 331

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.