Něco o mě, co mě dělá mnou a jiné TAGy (vše v jednom)

2013/07/16

Tag tady nebyl už dlouho a tak jsem rozhodnutá vám jeden napsat. Nevím, jak ho pojmenovat, protože to je od každého něco a jsou to věci, které vám chci říct a mohly by vás zajímat.



























  1. Blog - myslím, že tohle patří k mým charakteristickým věcem. Znáte někoho ve svém okolí, kdo blog má ? Já osobně né, a velmi ráda se s někým seznámím.
  2. Broman - k nám dvěma ( já a Agáta) neodlučitelně patří slovo, které většina lidi nechápe ( bro + man). Říkáme to pořád, oslovujem se tak a stalo se to naším zvykem a ani si toho nevšímáme. Je to už rok, co ho neustále používáme. Různě ho měníme : bromaniatornik, broman, bromaňátko, bromanek, bromaniator aj.
  3. Syndrom sběratelství - to asi není zapotřebí moc vysvětlovat. Mám tendenci nic nevyhazovat s myšlenkou, že se to ještě může hodit. 
  4. Culíky - nejraději a ve škole skoro denně nosím culík. Teď jsem si trochu zvykla nechávat vlasy rozpuštěné, ale ve škole jsem bez gumičky ztracená. 
  5. Diy - ze všeho nejraději mám pocit, když dostanu nápad na diy a pak mám ještě všechny věci k tomu potřebné. Nic se nevyrovná tomu, když po dlouhém DIYování vidíte výsledek. 
Tohle bylo pár krátkých o mě :) 

4 komentáře

  1. taky miluju DIY :)) pěkný fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé to je skvělý!Já mám v okolí více blogerek,ale asi ta nejznámější je Anička Stránska A. http://annastranska.blogspot.cz/ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já v okolí žádnou blogerku neznám :( . Taky kdo by znal Orlovou -.- O.o . :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.