2013 - My year

2014/01/02

Tenhle článek dělal asi každý, ale mě to hrozně baví. Celý rok 2013 nebyl nějak závratný, nenavštívila jsem New York ani neseskakovala s padákem, ale i tak byl plný zážitků. Je to takový kliše, ale chci Vám všem hrozně poděkovat za ten rok, za všechny komentáře i návštěvnost, za to, že se tady neobjevily žádne stupidní a hloupé komentáře. Myslím, že tohle byl přelomový rok, co se blogu týká, první zrcadlovka, spolupráce a tak. A v tom všem jsem si ani nevšimla, kdy mi tak narostly vlasy. Na ten rozdíl se můžete podívat nakonci. V závorce je vždy odkaz na celý měsíc :) 
POJĎTE SE PODÍVAT NA CELÝ MŮJ ROK ! 





















♡ LEDEN ♡ (tady)

Dostala jsem zrcadlovku, tudiž tímto jsem začala nějak více fotit outfity, ikdyž moc né, objevovaly se tady, tak jeden na měsíc. Jela jsem na lyžák, oslavila Silvestr s Agou a těšila se, že blog navštívilo 9999 lidí (teď se návštěvnost pohybuje okolo 90 tisíc). Fotky byly hrozné, vlbec se mi teď nelíbí, myslím, že jsme pokročily, dál. V lednu jsme blog psaly ještě dvě, já a Agáta. Zanedlouho se všechno změní. 

















♡ ÚNOR ♡ (tady)

V únoru mi přišly moje dlouho očekáváne galaxy legíny. Měla jsem je na sobě asi 2 krát. Naše třídy organizovaly ples pro druhý stupeň, jako téma jsme vybrali sweet 60´s, což se nám vyplatilo a celý ples se úžasně povedl. Vzhledem k tomu plesu jsme utvořili krátkodobou kapelu, ve které jsme s Agou zpívaly a hrozně nás to bavilo. Byla jsem na nejlepších horách a blog jsme začala psát sama, Agáta byla zapsána do funkce fotografa. 









































♡ BŘEZEN ♡ (tady)

Legendární volleyballové zápasy byly v plném proudu. Články byly hodně o inspiraci, jelikož přicházelo jaro a hlavně jsem neměla čím fotit, protože jsem si rozbila zrcadlovku. Začínala jsem odpočitávat a plánovat prázdniny. Posnažila jsem se změnit design a myslím, že se mi to i povedlo. 


























♡ DUBEN ♡ (tady)

Do dubna u nás byl sníh. Zrcadlovku jsem pro změnu ztratila. Prostě jsem ji nechala ležet na chodníku, po tom, co jsem si zavazovala tkaničky. Byla jsem na facku (:D)! Koupila jsem si nejlepší vínové Vansky a spolu s holkama jsme udělaly nejtrapnější věc ever. Šly jsme do školy jen tak, za houmlesačky, když si na to vzpomenu (:D:D). Můžete se na nás podívat tady. Agáta měla operaci kolena, tímpádem jsem začala fotit s Alou. 


♡ KVĚTEN ♡ (tady)

V květnu se rozjelo focení, skvělé focení a výsledné fotky mám hrozně ráda. Začalo hezké počasí a vydali jsme se na školní výlet, který se podařil, ale naopak jsem si odnesla asi nejhorší zážitek za tento rok. 









































































♡ ČERVEN ♡ (tady)

Pomalu, ale jistě začínaly prázdniny. Grilovačky s rodiči, nové retro kolo a skvělé sunset focení.  Myslím, že ten čas, kdy chodíte do školy, ale díváte se tam jen na filmy, nemáte žádné kroužky a celé odpoledne strávíte u vody, je super ! 


























♡ ČERVENEC ♡ (tady)

Odjely jsme do Chorvatska, poznaly nové lidi, jely na nejlepších kruzích. Vydaly jsme se na hory, nakupovaly a jezdily jsme na kolech a užívaly si prázdnin. 



















































♡ SRPEN ♡ (tady)

Srpen patří k nejlepších měsícům roku. Celé dny jsem trávila někde pryč, blog oslavil rok a začaly jsme se balit na soutěž se sborem, v Makedonii. V srpnu jsem znovu absolvovala plno focení. Fotky z Makedonie tady ! 














































♡ ZÁŘÍ ♡ (tady)

Všichni víme, co přichází v září. ŠKOLA. 
Na konci srpna jsem si vymkla kotník, což pro mě znamenalo měsíc v dláze a skoro dva měsíce bez tréninku. Nastoupila dokulhala jsem do deváte třídy a na začátku roku jsme měli úžasný program. 
























































♡ ŘÍJEN ♡ (tady)

Oslavila jsem své 15. NAROZENINY. Poprvé fotila se stativem a přišla i první dlouhodobá spolupráce s choies.

























































♡ LISTOPAD ♡ (tady)

Škola je v plném proudu, takže nás naplno zaměstnává. 






















































































♡ PROSINEC ♡ (tady)

Je asi jasný, že si tenhle měsíc pamatuju nejvíce. Uspořádali jsme myslím, že skvělého Mikuláše, s Agátou jsme si kupovaly dárky, vlastně jsem celkově nakupovala dárky, objevily jsme náš nový, teď už oblíbený bar a začaly chodit bruslit. 


























MOJE VLASY 
myslím, že rozdíl je znatelný :D 

16 komentářů

  1. U mě to byl asi nejhorší rok. Nesnáším číslo 13, tak možná proto :D
    Jinak není ta druhá fotka z měsíce Červen, v Karviné za Obchodním Centrem ? :)
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím se slečnou z prvního komentáře. Číslo 13 je pro mě opravdu špatné, stejně tak, jako asi celý rok. Nicméně je tu nová kapitola, tak si jen můžeme popřát více štěstí a pokračovat dál. :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvely príspevok, milujem tvoje outfity, blog a vypadas uzasne ked mas vlasy v drdole <3 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekný článok .;)

    OdpovědětVymazat
  5. jsi čím víc hezčí grrr :D :)
    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně jsi si to zkompletovala :)
    Pokrok ve focení jde vážně vidět, ve vlasech je rozdíl parádně znatelný, taky mi pěkně narostly, i když jsem je zkracovala.
    A ztráta zrcadlovky? To jsi ji tam zapoměla ležet? To muselo pořádně zabolet, to nevím, jak bych rozdýchávala...

    OdpovědětVymazat
  7. Milujem takéto články a ten tvoj je naprosto super :)

    OdpovědětVymazat
  8. jsi strašně krásná:-)
    a nejsi náhodou z polského těšína, nebo českého, nebo prostě někde od třince?:D strašně mi někoho připomínáš totiž:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jsem :) bydlím v Českém Těšíně:D koho ti připomínám ?:D jseš taky někde z okolí ?:)

      Vymazat
  9. s tou zrcadlovkou jsi haluzářka:D vlasy ti neskutečně závidím, mě vlasy delší prostě nenarostou-.-" jinak jsem z Bystřice:)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné shrnutí! Nesledovala jsem tvůj blog od začátku, ale když na to tak koukám, tvé outfity jsou vážně čím dál lepší ;) Akorát teda nechápu, jak jsi dokázala po třech měsících rozbít zrcadlovku a pak ji ještě ztratit :DDDD

    OdpovědětVymazat
  11. bazén je hezkej, ale šatny jsou hrozně maličký:D cos tady dělala?:) já nevím, ve videu působím hrozně.. divně:D

    OdpovědětVymazat
  12. joo, jsem z Třince no:) jinak mi je 16:D

    OdpovědětVymazat
  13. super fotky;)

    PS: Pripoj se do me giveaway na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.cz/2013/12/slim-t-shirt-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.