Rozhovor part 2

2012/11/12

Moc mě baví ty odpovědi číst. Takže Dneska Coco ! Otázky jsou stejné jako u Lucy. Tento týden, zase uvidíte nějaké fotky a možná i nějakou recenzi typu "spotřebováno". Viky je krásná, má super vlasy a postavu. Poslední dobou moc nepříspívá, to ale asi každá s nás teď moc nestíhá. Každopádně na každý její článek se moc těším :)) Ty její nohy jí můžeme závidět haha :D ! V příštích dnech se můžete těšit na Holly :) 
1) Co máš na svém blogu nejraději a proč ?:) 

Nejradši mám čtenáře, to je samozřejmost :) Každý hezký vzkaz mi vždycky udělá radost, těším se když otevírám blog a vidím tam ty nové komentáře, je to skvělý pocit vědět, že ten blog nepíšu jen tak pro sebe, ale že mám čtenáře, kteří se vrací a už rok čtou mé články :)
2) Co je tvým absolutným must have na zimu ?:) 
Kruhové šály. Bez nich se nehnu :)
3) Jak se vidíš za pět let v blogovém světě ?:) Upřímně si myslím, že za pět let už blogovat nebudu. Ale kdo ví, třeba mě to bavit nepřestane :)
4) Poznala tě už nějaká čtenářka na ulici ?:) 
Jednou mě jedna oslovila v H&M, ale spíš mi párkrát holky psaly, že mě někde viděly, ale bály se za mnou jít :D 
5) Jak vnímá tvůj blog okolí ? Jak se o něm dozvěděli ?:)

Jak kdo. Některé kamarádky to ví a podporují mě, fotí mi outfity (tímto děkuju K.!), někteří to neřeší, ale najdou se i takoví, pro které je to naprosto trapná a nepochopitelná činnost, ale to už jde mimo mě. Těm nejlepším jsem to řekla, někteří na to nějakým způsobem přišli sami :) 
6) Co podle tebe tvému blogu chybí ?:)) 
Nejvíce chybí články a je už jedno, jakého druhu. Nemám poslední dobou čas, a tak zvládám tak jeden článek týdně, ale snažím se a snad se to časem zase zlepší, alespoň doufám!
7) Bez, kterého kosmetického produktu nedáš ani ránu ?:) 
Balzámy na rty. Mám jich plno, alespoň jeden v každé bundě/kabátu, kabelce, tašce do školy, pouzdře.. Nesnáším pocit suchých rtů, to je to nejhorší, co může být! :D
8) Jak vnímáš módu ?:) 
Móda je všechno kolem nás, hra, kde si každý určuje vlastní pravidla. Nechci, aby to znělo jak otřepaná fráze, ale tak to je, tak to vnímám, tak to cítím :) 
9) Jak dlouho blog máš, a kdy podle tebe nastal ten zlom a začali přibývat čtenáři ?:) 
Mám ho od června minulého roku, ale až do ledna jsem na to kašlala a psala s klidem jeden článek měsíčně. K Vánocům jsem dostala vysněnou zrcadlovku, v lednu začala fotit outfity, kvalita fotek se zlepšila a už to bylo. Z února na březen statistiky stouply o více než dvojnásobek, pak to šlo rychle nahoru, ale poslední dobou se to bohužel kvůli mé neaktivitě zase zpomaluje. 
10) Vyjmenuj pět věcí, které tě dělají šťastnou :))
Hudba, fotky, sněhové vločky, jasmínový čaj a jídlo :D :)


2 komentáře

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.