Prague Christmas

2012/12/22

Slibovaný článek o pražských vánocích je tady ! Pražské vánoce je soutěž sborů, vlastně i malých souborů. Do Prahy jsme odjížděli v pátek a na místě jsme byli před večerem. Hned, když jsme vystoupili s vlaku a vyšli do ulic, bylo slyšet něco jako : to můžete jít rovnou stanovat, nebo : pionýrskéj tábor jde vole! Přece jenom 40 dětí s kuframa a karimatkama, které zabírají celou ulici, není všední vidět. Ikdyž v Praze možná ano. Jejich přízvuk (jelikož jsme s okolí Ostavy) nám přišel legrační a vidět se dva kluky držet za ruce, celkem taky ! 

K soutěži.. 
Vždycky nadáváme, na naše oblečení na vystoupeních, (bílé košile a vínové šaty) ale nakonec jsme byli celkem spokojení. Když jsme viděli obleky jiných, tak ten náš byl opravdu krásný. Srovnáním něco jako šaty od Diora a šaty s New Yorkru. Byla to celkem přehlídka nevkusu. Dlouhé šaty až po zem, od pasu materiál, něco jako má moje babička jako přehoz na gauč. V pase saténová stuha na mašli a vrchní část přes prsa krajkovaná a to vše v barvách vanilkové, tmavě fialové (,až do červena) a světlejší fialové. Nějak takhle byly oblečené holky s Ruska. V naši kategorii byly hlavně rusky, ale taky holky ze Singapuru, které celou kategorii vyhrály. 

Výsledky.. 
Byli jsme 2. ! Nakonec jsme byli trochu zklamaní, protože na jaře jsme byli v Belgii na Mezinárodní soutěži sborů a zkončili jsme první a tohle byla uplně jiná úroveň, ale byli jsme vůbec rádi, že jsme se takhle před vánoci mohli podívát do Prahy.

Praha...
Pražáci žijí úplně jiným životem, než my tady. Věčný spěch, v jedné ruce kává od Starbucksu a v druhé ruce nový iPhone a věčné zařizování, ale stromeček mají krásný to se musí nechat ! 

Nákupy... 
Nakupovat jsme byly v Palladium. Vánoční shon byl znát. Lidé natlačení na sobě, běhali a sháněli dárky. Kilometrové řady k pokladnám a ke kabinkám nás, ale neodradily. Agata si koupila košili a mikinu, všechno brzy uvidíte v postech. A já jsem si nakonec koupila šaty(instagram), balerínky a černou bodycon sukni :)) 

                                         Trallala :) 
                                                                     Rudolfínum :) 

Stromeček noc/den :)


                                                                   Noční Praha :) 
Připojujeme se k davu Číňanů a starch babiček fotících se v nejrušnějších místech :D 
                                 Pařížská :) 
                                    V noci:) 
                                                                     ♥♥♥ Dior:)
                                  Divided :) ♥
                           Kvalitní fotka s Džejnikem :) 

                             A nakonec, jedna kde jsme moc krásné:)) 

5 komentářů

  1. taky bych se chtěla podívat do vánoční Prahy ,ale vrchol našeho sboru je zpívání v jídelně školy:D
    hrozně moc děkuju za komentář,fakt mě potěšil:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemáš vůbec zač :)) i jídelná je dobrá :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.