Penny

2014/05/15

Dneska mám pro vás zásadní otázku. Víte, jak jsem vám v minulém outfit postu psala o tom, jak teď chodíme ven večer, tak jsme si všimly, že hodně lidí začalo jezdit na skatebordech nebo longbordech. Začaly jsme o tom přemýšlet a došly jsme k tomu, že to musí být celkem sranda a jezdit v létě po večerech by bylo fajn. Myslím, že Penny board by byl pro nás to pravé, protože je maličký a snad i lehčí na ovládání. Nikdy jsme na jakémkoliv boardu nejezdily. Neovládáme snowboard, skateboard ani nic z toho. Tak se vás chci zeptat : 

Máte někdo Penny ? Je těžký na ovládání ? Zvládnou to i totální amatéři ? 
a popřípadě, kde jste ho kupovali ? :) 



 
 
džíny Pull&Bear // bomber jacket Sinsay // náhrdelník NY

16 komentářů

  1. pristane ti to :) veľmi pekná bundička

    OdpovědětVymazat
  2. moc ti to sluší ,ale s otázkou ti nepomůžu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní15/5/14 15:10

    Přesně nad tímhle taky uvažujem s kámoškou. Navíc ty pennyboardy vypadají hrozně dobře a vyrábí je v naprosto úchvatných barvách. Už jsem si říkala, že si o tom něco pozjišťuju na netu, takže jestli na něco příjdu, dám vědět ;-)

    Jinak krásný outfit, ty brýle Ti moc sluší, což Ti závidím, taky bych ráda nosila takové brýle ale vypadám jako blbeček :D

    K L A R A | klararecman.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní15/5/14 15:10

    Ahooj, krásné fotky, neskutečně ti to sluší! :) A co se týče toho penny, ten je asi nejtěžší na ovládání... Nejlehčí je longboard a na takové to ježdění úžasný :) Penny je fakt pro lidi, kteří na tom už trochu umí, ale myslím, že někdo může mít i opačný názor :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta bundička je totálně boží a krásný fotky! :)

    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. že je penny lehčí na ovládání bych fakt neřekla :D jak je to maličký, tak se tam strašně blbě skládají nohy a nemá to skoro žádnou stabilitu. Jezdila jsem na pennym, normálním longbordu a teďka mám cruiser, což je typ longboardu, ale má jen 71 cm a je to na takový to městský ježdění :D Řekla bych, že čím je prkno větší, tím snadněji se ovládá :D

    OdpovědětVymazat
  7. ježiš to je krásná bundička, moc ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ohromuješ mě svou originalitou a neustále Ti to moc sluší :)
    Jsi kočka a ty brýle k tobě dokonale ladí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vyskúšala som už penny a hej lahko sa ovlada.. a super outfit

    OdpovědětVymazat
  10. Jezdila jsme dva roky na skateboardu. Pak jsem přešla na longboard(pintail-tvar a značka Madrid) a mám ho už dva roky. Pořídily si ho i kamarádky a dvě penny board. Máme takovou dívčí group <3 5 na longboardech a dvě na penny. O pennyboardu přemýšlím hlavně kvůli cestování! Nebaví mě tahat ten velkej longboard. Jinak na penny boardu mi to přijde lehké, i když mě na všech boardech:D Kdyby jsi chtěla něco vědět tak mi napiš, kontakt máš:D BTW. skvělá bunda!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Hele, mě se Penny líbí ale asi jenom stylově. Londboardy a skateboardy nejsou u nás na cestách českých vůbec ale absolutně vůbec praktický.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.