Our trip, Italy

2015/05/16

Zdravím !
Dnešní článek bude možná trochu delší, ale pár z vás chtělo vědět, jak jsme se v Itálii vůbec měli. Jestli to ještě nevíte, tak jsme tam byli se sborem na festivalu a jak to celé dopadlo se dozvíte dole. Posnažím se to tak nějak rozdělit po dnech a vždy vám k tomu něco napíšu a přidám nějaké fotky.



ÚTERÝ, STŘEDA 
Odjížděli jsme v úterý pozdě večer a to proto abychom tam byli hned ráno. První zastávkou bylo Udine, kde jsme měli strávit jeden den. Cesta nebyla dlouhá, nějakých 11 hodin. Jsme zvyklí cestovat klidně i 26. Ve středu ráno jsme teda přijeli do Itálie a hned jsme šli do města. Udine bylo opravdu moc hezké, takové klasické italské město, řekla bych. Odpoledne jsme si zdřímli venku na trávě a večer byl pak náš první koncert. Večeřeli jsme pastu, která nás nadchla, ale po týdnu jsme ji už měli dost. Ve čtvrtek ráno jsme pak odjížděli do Cattolicy, což je město u moře, ve kterém jsme zůstávali celý zbytek týdne. 
ČTVRTEK
Byl to náš první den v Cattolice, takže jsme si poprvé pořádně odpočinuli a poprvé po dvou dnech spali v posteli, protože v autobuse se moc spát nedá. Pokoj jsme měly s Agátou opravdu moc hezký (uvidíte fotky) a hned odpoledne jsme šli poprvé na pláž a pak večer do města.
PÁTEK 
V pátek jsme hned ráno jeli na výlet do San Marino, outfitové fotky jste už mohli vidět v minulém článku, tady. Opravdu se nám tam líbilo a odpoledne jsme se konečně samy pořádně prošly po městě, kde jsme bydlely. Objevily jsme opravdu rozkošnou restauraci a dokonce jsme si daly i zmrzlinu, což je před soutěží zakázané. 
#rabelky
SOBOTA 
Sobota byla dnem, kdy jsme měli soutěžit. Dopoledne bylo pohodové. Byli jsme na pláži, ve městě a pak začaly přípravy. Zkoušení šatů, česání a poslední zkoušky. Soutěžili jsme v kategorii do 21 let, ale skoro všichni, kromě nás čtyř holek jsou ještě na základce. Po dozpívání jsme neměli moc dobrý pocit. Výsledky nám měly být oznámeny až večer, ale ještě dopoledne nám řekli, že si zazpíváme ve večerní finále, takže jsme se dostali do Grand prix, čemuž jsme nemohli uvěřit. Večer jsme odzpívali dobře, ale konkurence byla velká. V naši kategorii jsme obdrželi zlaté pásmo a v Grand prix bronzové, takže jsme nadšení. Cestu do hotelu jsme celou prozpívali.
dokonce jsme vyfotily outfit #ASAP
naše sborové oblečky :D 
NEDĚLE 
Měli jsme volno. S holkama jsme šly na mojito a pizzu do další fancy restaurace a pak jsme už jen balily. Večer jsme se stavili do San Leo, kde byl náš poslední koncert a pak už jen hurá domů.
zbytek fotek ... 

16 komentářů

  1. Musel to být super výlet, dle fotek, které jsou moc pěkné jste měly i prima příjemné počasí.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. tak to vypadá krásně! Hnedka bych jela do Itálie!!

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerá to úžasne. Taliansko milujem, no toto leto tam už asi nepôjdeme. :( Ale inak nádherné fotky a gratulujem k prvému a potom tretiemu miestu! :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou krásné fotečky, taky bych hned někam za sluníčkem jela :)

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou krásné fotečky, taky bych hned někam za sluníčkem jela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, vypadá to tam úžasně!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Paráda! Fotky jsou naprosto úžasné! Musela sis to tam určitě moc užít. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotečky :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/in-mood.html

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne fotky. Itália musí byť naozaj krásna a čarovná!
    Zároveň pozývam na svoju Jarnú Giveaway o Yves Rocher produkty, práve teraz na blogu! :)
    Jarná Giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Parádní článek muselo to tam být uplně skvělý♥:) moc pěkný fotky:)

    OdpovědětVymazat
  11. krásne fotky :) muselo to tam byť parádne
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  12. super, taky bych hned jela :) je vidět, že sis to tam užila :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to moc gratuluji! :) vypadá to nádherně, miluju pláže! :) a ty rozkošný restaurace :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  14. Hned bych taky někam jela, opravdu krásné fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní24/5/15 19:12

    Ahoj, mám tě moc ráda jako blogerku a motivovala si mě k tomu abych si založila blog. Ale nevím jak na to. Tak jsem se tě chtěla zeptat jestli by jsi mi neporadila jak na to??

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.