Madagaskar 3

2012/08/13

Nakonec jsme šly do kina až dneska. Kdo neví, šly jsme na Madagaskar 3 ve 3D. Byly jsme v kině v Polsku. Napíšem vám, takovou mini recenzi na film. 












Aga :
Rozhodně nejlepší díl Madagaskaru. Díl, ve kterém byla asi největší akce a opravdový příběh. Skoro vždy, jsou všechny díly kromě prvního dodělané kvůli penězům a jsou "umělé" domyšlené (nevím jak to vysvětlit, snad to pochopíte :D). Prostě už nejsou tak super jako ten první. U Madagaskaru to je určitě naopak. Moc mě to bavilo a jako jediné jsme se tam smály. Děj ve zkratce : Alex a zvířata se přidají k cirkusu a díky němu se dostanou zpátky do New Yorku. Pak, ale zjísti, že cirkus mají raději než Zoo a rozhodnou se tam vrátit. Madagaskar 3 určitě doporučuji! :)

Agata :
Na začátku jsem si myslela, že to bude přehnané jako u většiny filmů, které mají víc jak 2 části. Ale nakonec se mi to moooc líbilo. Hlavně Glorie a Malman jako pár byli strašně legrační. A moc krásné efekty toho cirkusu, ty barvy a taak.:D Líbilo se mi jak už konečně se dostali k tomu zoo-domovu v New Yorku a ve skutečnosti zjistili, že tam vůbec nechtějí dál žít. Podle mě je Madagaskar jedna z lepších animovaných pohádek vedle Shreka atd.:) Celkový dojem: úúúžasnýýýýý:)!

Recenzi jsme psaly zvlášť a je skoro stejná ! :D Takže promiňte :) 

1 komentář

  1. TE EH NOMINADO A UN PREMIO PASATE a recojerlo http://perlitalizardo.blogspot.com/2012/08/nominada-al-premio-liebster.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! Vždy se na otázky snažím odpovídat, jestli se odpovědi nedočkáte, pište na aagakozlowska@gmail.com. ♥

INSTAGRAM @agaandaga1

© Aga and Aga. Design by Fearne.